Найсексуальніший чоловік світу 2019 року втретє одружився

Відомий британський актор Ідріс Ельба одружився втретє фото
gettyimages.com

Погляньте, які вони щасливі!

Поділитися:

Відомий британський актор Ідріс Ельба, якого нещодавно було визнано найсексуальнішим чоловіком світу 2019 року за версією видання People, одружився втретє. Обраницею 46-річного актора стала 29-річна модель Сабріна Доуре. 

Весілля молодят відбулося у місті Марракеш,  у Марокко. Протягом трьох днім запрошені гості у розкішному готелі Ksar Char Bagh святкували третій шлюб зірки. Ексклюзивні права на висвітлення подробиць й фото із весілля Ельби отримало британське видання Vogue. Дивіться щасливі фото наречених!

@britishvogue 

Нагадуємо, що Ідріс та Сабріна познайомилися на зйомках стрічки «Між нами гори» у Канаді. Пропозицію руки та серця від коханого модель отримала ще рік тому, на спецпоказі свого фільму у Лондоні. 

Цікаво, що зіркове подружжя отримало подарунок від герцога та герцогині Сассекських принца Гаррі та Меган Маркл, хоча вони не були присутніми на церемонії через вагітність герцогині. Ідріс і Сабріна отримали в подарунок картину братів Коннор - під цим псевдонімом працюють сучасні художники Джеймс Голдніг і Майк Снелл.

@connorbrothersofficial 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Названо найкрасивішу жінку світу 2019 року

Новини по темі