UA RU

Помадка для паски з білка: рецепт глазурі з білка і цукру

©© Pixabay

Великдень 2022 Україна: рецепт білкової глазурі.

Вже незабаром Великдень, який цьогоріч віряни святкують 24 квітня. Зазвичай на це свято господині роблять таку випічку, як крафінисирні паски або традиційну паску, политу зверху глазур'ю та прикрашену різними кондитерськими виробами. Існують різні варіанти глазурі, яку використовують для паски: глазур на желатині, глазур з маршмелоу, шоколадна глазур тощо. Але найпоширенішим варіантом поливання Великоднього хлібу є білкова глазур для паски. Який рецепт білкової глазурі?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Великдень 2022: легкий та швидкий рецепт паски від Євгена Клопотенка

Глазур для паски на білках: інгредієнти

Глазур готувати просто, але обов'язково слід слідкувати за тим, аби не перезбити білки і вчасно почати вводити цукрову пудру. Також важливо зазначити, що паски покривати глазур'ю можна лише після охолодження, інакше глазур потече. А якщо будете прикрашати паску ще чимось зверху, треба це робити відразу після нанесення білкової глазурі, бо вона швидко застигає. А як можна цікаво та незвично прикрасити паску до Великодня 2022 можете прочитати на нашому сайті.

паска ФОТО: Pixabay

Час приготування: 5 хвилин.

Для приготування білкової глазурі нам треба:

  •  1 білок
  •  120-150 грам цукрової пудри
  •  1 ст.л. лимонного соку
  •  1/4 ч.л. мигдалевого екстракту або 1 крапля есенції

Білкова глазур для Великодня з цукром: етапи приготування

1. Білок збити до м'яких піків.

2. Продовжуючи збивати, варто додавати порціями цукрову пудру. 

3. Після цукрової пудри, додавайте екстракт і лимонний сік.

4. Якщо глазур здасться занадто густою, додайте трохи води або лимонного соку і збийте.

5. Якщо глазур здається занадто рідкою, додайте більше цукрової пудри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що святять на Пасху: вміст великоднього кошика

Смачного!

Дивіться сюжет, як приготувати паску-крафін від Руслана Сенічкіна:

Новини по темі
Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності
Приймаю