Новий сезон проекту Одруження наосліп стартує вже сьогодні

На телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра п’ятого сезону реаліті-шоу Одруження наосліп
1plus1.ua

Психологи підбиратимуть учасникам пару на основі емоційно-сексуальної сумісності.

Поділитися:

Сьогодні, 22 січня, о 22:45 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра п’ятого сезону реаліті-шоу Одруження наосліп.  У нових епізодах ведучі проекту Єгор Тополов і Олена Любченко будуть підбирати учасникам пару на основі психологічної та емоційно-сексуальної сумісності. Різні історії героїв проекту продемонструють глядачам 1+1, від чого залежить щасливе подружнє життя і як поліпшити стосунки з партнером.

Чоловіки та жінки по-різному інтерпретують одні й ті ж ситуації. Тож у новому сезоні реаліті-шоу вчинки чоловіків здебільшого коментуватиме Єгор Тополов, а позицію жінок буде пояснювати Олена Любченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поради психолога: Секрет успішних стосунків між чоловіком і жінкою у сучасному світі

Психолог Єгор Тополов перед прем’єрою сезону розповів, чи існує ідеальний вік для створення родини.

«Ідеального віку для створення родини не існує, але є певні закономірності. Найлегше одружитися в молодому віці, коли немає ні особливого розуміння життя, ні страхів, а тільки пристрасть до коханої людини та бажання бути завжди разом. У молодому віці люди не задумуються над реальними шансами на щасливе співіснування. З віком у тебе поглиблюються знання життя і людей, ― говорить Єгор Тополов. ― Я зазвичай раджу всім, хто прагне сімейного щастя, вступати у шлюб, будучи свідомими й цілісними особистостями. Чим свідомішими ми є на етапі обрання собі чоловіка/дружини, тим більша вірогідність, що цей шлюб буде з реальною людиною, а не з ідеалізованим персонажем, під який потім підганятиметься наш обранець/обраниця.

Вік тут ні до чого. Головне ― наявність спільних цінностей, цілей і взаємоповаги.