Неля Шовкопляс вперше стала моделлю

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Ведучу обрали моделлю для обкладинки глянцю.

Поділитися:

«Пишна фігура щастю не заважає! Навпаки, це тренд і нові стандарти в індустрії моди. Головне - не комплексувати і багато працювати над собою», - вважає ведуча Сніданку з 1+1 Неля Шовкопляс.

Цього разу ведучу ранкового шоу обрали моделлю для обкладинки легендарного глянцевого журналу Burda, а саме спеціального випуску «Burda Plus Весна – Літо».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс розповіла, як познайомилася з чоловіком

«Зазвичай на обкладинках у нас виходять моделі. А Неля – дівчина з народу. Але нас захопила її «історія Попелюшки». Неля не так давно стала телеведучою і дуже надихає наших читачок пишатися своїм тілом, любити його, приймати себе такою, як є», – прокоментувала головна редакторка журналу Ольга Юр’єва.

На обкладинці глянцю Неля позує в ніжній кораловій міді-сукні із запахом і легкими воланами. В цій сукні ведуча планує з’явитися в одному з найближчих ефірів «Сніданку з 1+1».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс показала, якою була 5 років тому

Для нової телезірки це перший досвід участі у професійній фотосесії для глянцю.

«Це непросто. Потрібні і жести правильні, і поза правильна. І щоб сукню було гарно видно. Але для мене велика честь – з’явитися на обкладинці цього видання. Деякі жінки, може, навіть самі пошиють собі таку ж сукню, в якій я була на фотосесії. Це дуже класно», – поділилася враженнями Неля Шовкопляс.

Погортати весняний випуск журналу Burda Plus всі охочі зможуть уже 30 березня А також прочитати інтерв’ю з Нелею, де вона відкриє кілька своїх секретів про красу, про те, як навчитися себе любити, про баланс між роботою та особистим життям, згадає свої перші ефіри у «Сніданку з 1+1».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс: «Лише зараз я дозволяю собі бути собою»

«Для мене краса жінки – це не обов'язково ідеальні форми. Це особливий шарм. Це блиск в очах, це іскорка всередині, це певна харизма і внутрішнє відчуття самої себе. Всі жінки різні. У всіх різні форми, риси обличчя, характер… Любіть себе! Усвідомте свою цінність і проживайте кожен день із величезним задоволенням і вдячністю!» – каже Неля.

Новини по темі