Танці з зірками 2021: що відбувалося за лаштунками першого ефіру (бекстейдж, відео та фото)

Танці з зірками
Танці з зірками 2021: що відбувалося за лаштунками першого ефіру (бекстейдж, відео та фото)

Найцікавіше із-за лаштунків: дивіться, як готувалися зірки до виступів.

Поділитися:

Вже в неділю 12 вересня о 21:00 відбудеться другий ефір головного танцювального шоу країни "Танці з зірками". Всі танці другого ефіру будуть присвячені темі кохання, а зірки поділяться зізнаннями з особистого життя та покажуть найближчих людей. Вестиме зірковий балкон співачка Ірина Білик, яка, до речі, з'явиться на паркеті під час виступу свого колишнього чоловіка Дмитра Дікусара та його зіркової партнерки Ольги Харлан

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖТанці з зірками 2021: всі виступи учасників у першому ефірі (відео)

Напередодні другого ефіру пропонуємо згадати найцікавіше з першого ефіру-відкриття сезону та подивитися, як знімали перший ефір!

Нові ведучі

В цьому сезонію у парі з Юрієм Горбуновим працює Іванна Онуфрійчук, випускниця "Медіашколи" 1+1. Іванна підтримує зірок у голдрумі. На перший ефір ведуча обрала символічну сукну від Dior з деталлю у вигляді серця, що чудово резонує з гаслом цього сезону — "Танцюй серцем". 

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Щоденник №1

Нагадуємо, що телеканал 1+1 за підтримки мецената Андрія Мацоли проводить безпреценденту акцію для всіх, хто мріє про участь у головному світовому танцювальному турнірі Blackpool Dance Festival 2022. Переможець не лише отримає можливість взяти участь у змаганні безкоштовно, а й виступити у ефірі "Танців з зірками". Подробиці та правила участі за посиланням.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Щоденник №2

Новий склад суддів

Цьогоріч до Влада Ями та Катерини Кухар приєднався україно-американський танцівник, чемпіон світу з латинських танців, хореограф, переможець шоу Dancing With The Stars Максим Чмерковський

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Щоденник №3

Виступи учасників

У першому ефірі всі пари заявляють про себе та готуються до другого ефіру, де вже запрацює глядацьке голосування і одна пара залишить паркет. Учасники неймовірно хвилюються, ваша підтримка для них безцінна.

1. Lida Lee та Олексій Базела

Станцювали запальний джаз. Партнера співачки називають одним із найхаризматичніших танцюристів сезону.

2. Олег Фагот Михайлюта та Катерина Тришина

Пара здивувала зізнанням, що їх пов'язують на паркеті не тільки робочі стосунки:

Фагот брав участь в шоу "Танці з зірками" 12 років тому. Чи вдасться йому поліпшити свій результат на паркеті?

3. Олександра Заріцька та Юрій Мєшков

Станцювали в стилі популярного серіалу "Хід Королеви". Чи стане участь солістки групи "KАZКА" королівським гамбітом для інших? Подивимося.

4. Дмитро Каднай та Аліна Лі

Одна з найгарячіших пар сезону. До речі, ми розповідали, що Дмитро відповів хейтерам, які дорікали фронтмену KADNAY черезмірною гнучкістю.

5. Станіслав Горуна та Даніелла Преап

Номер каратиста Горуни, бронзового призера Олімпійських ігор в Токіо 2020 став справжнім сюрпризом для багатьох, бо не очікували від Станіслава такого чуттєвого контемпа.

6. Анастасія Оруджова та Денис Самсон

Старт шоу став справжнім випробуванням для Анастасії — учасниця на репетиціях пошкодила коліно. Під наглядом лікарів Оруджева зважилася вийти на паркет.

7. Євгенія Власова та Максим Леонов

Показали зворушливий номер в стилі мюзиклу "Ла-ла Ленд".

І виступ, і одкровення Євгенії дуже розчулили не тільки глядачів, а й суддів. Катерина Кухар не змогла втриматися від того, щоб не обійняти артистку для підтримки, зважаючи на складні життєві випробування, про які йшлося у сюжеті перед виступом.

8. Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук

Вражаючого акторського драматизму пара, яка не залишила байдужим нікого.

9. Іван Люленов та Яна Цибульська

Іван та Яна просто запалили паркет неймовірно яскравим і соковитим виступом під хіт "Гуси" WELLBOY.

10. Олексій Суровцев та Марія Колосова

Стали, мабуть, найбільш обговорюваною парою першого ефіру через перший зірковий поцілунок на паркеті, який став частиною їх номеру і через першу одиницю від суддів, а саме від Катерини Кухар.

11. Ольга Харлан та Дмитро Дікусар

Потужно увірвалися в танцювальні змагання пасодоблем під MARUV. Окрема увага була прикута до костюму Харлан, що олімпійська чемпіонка прокоментувала в своїх соціальних мережах.

12. MЕLOVIN та Єлизавета Русіна

Найбільш епатажний учасник сезон показав і найепатажніший танець в стилі "експеріментал" під нетлінне "Болеро". І в такому ж стилі подарунок для суддів — справжнє серце, що пульсувало. 

13.  JAMALA та Антон Нестерко

Показали глядачам драматичну історію танцівниці Мата Харі. Неможливо не відзначити фантастичної краси образ співачки.

14. Артур Логай та Анна Кареліна

Завершили виступи учасників своїм барвистим кан-каном. В ефірі "Сніданку з 1+1" Артур зізнався, що не все вийшло, як на гепрогоні — актор серіалу "Моя улюблена Страшко" повинен був злетіти після удару партнерки. Але фінал вийшов інакшим, про що ніхто не шкодує, бо танець подарував неймовірну кількість позитивних емоцій.

Чим здивують учасники шоу "Танці з зірками" в другому ефірі — дізнаємося вже завтра 12 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1. Побачити вживу зіркові виступи можна, придбавши квитки за посиланням.

Новини по темі