Чим снідають українські знаменитості

Чим снідають українські знаменитості | 1+1
Фото: Прес-служба MOZGI Entertainment

Дивись, із чого починається зірковий ранок.

Поділитися:

Сніданком нехтувати – зась, про що ми не втомлюємося розповідати. І вітчизняні знаменитості як ніхто про це знають. З нашої нової добірки ти дізнаєшся, чим вони ласують зранку, і зможеш взяти декілька корисних ідей собі на замітку.

Аніта Луценко

Як досвідчена фітнес-тренерка Аніта добре знає про важливість сніданку. Втім, багато часу зірка на нього не витрачає. Усе геніальне – просто: зранку тренерка з’їдає два яйця, декілька слайсів твердого сиру, помідори з руколою і скибку чорного хліба. Також обов’язковий ритуал – горня чорного чаю.

Підписникам Аніта радить вживати порції розміром від 350 до 550 г.

Фото: instagram/anitasporty

Маша Єфросиніна

Екс-учасниця «Танців з зірками» дотримується правил здорового харчування і заохочує до нього шанувальників. Вона хоч і не фітнес-інструктор, проте багато знає про корисний раціон і часто розповідає у своїх блогах, чим харчується. Цікаво, що сніданок Маші не дуже відрізняється від Анітиного – два яйця, пара скибок чорного хліба з насінням та слайси білого сиру. Щоправда, зранку ведуча дозволяє собі філіжанку кави без молока. А через деякий час після їди ласує свіжими фруктами.

Інший варіант сніданку від Маші – не менш смачний і поживний. На заміну яєчні зірка полюбляє тости з авокадо, білий сир та дві цукерки із сухофруктів, горіхів і кероба – корисного замінника шоколаду.

Фото: instagram/mashaefrosinina

Ведуча переконана, що людський організм конче потребує глюкози. Втім, вона давно відмовилася від солодкого у вигляді тістечок чи цукру в каві та чаї. Натомість Маша щодня вживає фрукти – щоправда, лише в першій половині дня.

Ще одна порада від зірки – щоранку натщесерце випивати склянку теплої води з медом.

Надя Дорофєєва

Співачка Надя Дорофєєва рідше демонструє, чим харчується. Та принаймні один кадр із ранкової трапези в її Instagram таки знайшовся. Нещодавно красуня поділилася з підписниками рідкісною світлиною – вона нарешті змогла без поспіху поснідати вдома.

Фанати одразу ж зазирнули до зіркової тарілки та виявили: Надя снідає вівсянкою на воді та шматочками банану. Чудовий вибір!

Фото: instagram/nadyadorofeeva

Катерина Кухар

Професія балерини змушує Катерину відповідати жорстким параметрам. Втім, зірка давно звикла до свого режиму і отримує від нього лише задоволення.

За півгодини до сніданку, натщесерце, прима обов’язково випиває склянку води з лимоном. Далі з’їдає скибку хліба з борошна грубого помелу та шматочок сиру. І улюблений ранковий ритуал – запашна кава з лимоном і кардамоном.

«Обожнюю вдихати його аромат і налаштовуватись на новий день», – розповіла Катерина.

Цікаво, що зірка не уявляє свого життя без цитрусових. Тож якщо не кава з лимоном, то склянка фрешу обов’язково присутні на її ранковому столі.

Фото: instagram/ekaterinakukhar_official

Настя Каменських

На сторінці Насті в Instagram легше знайти її «спортивні» фото, а от свій раціон співачка фотографує рідко. І все ж фанати знають, чим харчується їхня улюблениця – про це вона неодноразово розповідала ЗМІ. Так, улюблений сніданок співачки – її фірмова вівсянка з яблуками та горіхами. У своєму влозі вона показала рецепт, тож якщо цікаво – мерщій вмикай відео:

Зранку Настя залюбки готує і для свого чоловіка Потапа – навіть ті страви, які собі забороняє. Про свої фірмові сирники з кокосом співачка розповіла Руслану Сенічкіну в студії «Сніданку з 1+1».

Уже за декілька годин Настя ланчує – зазвичай білою рибою з зеленню та лимонним соком.

Фото: instagram/kamenskux

Женя Кот

Улюбленець жінок, талановитий танцівник Женя Кот часто жартує, що має персонального дієтолога. Кохана дружина Наталія Татарінцева пильно стежить за його раціоном. Хореограф розповідав, що переважно вживає прості продукти. Його сніданок часто складають яйця з зеленню та хлібом, а також свіжі фрукти. Обов’язкова умова – відсутність соусів та надмірної обробки.

Фото: instagram/kot_jenya

Тетяна Мацкевич

Відома модель plus-size і суддя проекту «Модель XL» не приховує свого раціону. Так, зранку Тетяна обов'язково вживає грецький знежирений йогурт і банан.

Це диво-продукт, що не лише смачний, а й дуже корисний. Вживаю його і як звичайний йогурт, експериментуючи з добавками, і як сметану – роблю з нього соуси, – поділилася модель.

Ще один варіант сніданку від Тетяни – вівсянка або житні хлібці зі свіжим сиром чи авокадо. А інколи модель дозволяє собі піцу із лаваша, а на перекус з’їдає свіже яблуко чи морквину.

Оля Полякова

Зваблива співачка пишається своєю формою, і не дарма – заради красивої фігури вона ретельно контролює свій раціон. Нещодавно Оля зізналася, що схудла на п’ять кілограмів, коли виключила з раціону випічку та молочні продукти. Як і більшість колег, зірка часто снідає вівсянкою та фруктами. Втім, інколи балує себе улюбленими корисними смаколиками, як ось м’ясо креветки з авокадо.

Фото: instagram/polyakovamusic

Якщо ти любиш їсти яйця так само, як українські селебріті, пропонуємо переглянути три класні рецепти. Від таких страв важко буде відмовитися! А також дізнайся, у яких закладах можна смачно поснідати в Києві.

Читай більше цікавих добірок про зірок:

1. Танець Балана і язик Каменських: Найяскравіші фішки українських зірок

2. 5 знаменитостей, яким вік – не завада

3. Відомі пари, яким байдужа різниця у віці

4. Найоригінальніші імена зіркових дітей

5. 5 зірок у купальниках, які втекли від осені в теплі краї

Новини по темі