Дитячі мрії українських зірок полетять у Всесвіт

Дитячі мрії українських зірок полетять у космос | 1+1
1plus1.ua

Це реально!

Поділитися:

У суботу, 28 вересня, о 20:00 на головній вулиці країни за адресою Хрещатик, 36 під час Kyiv Lights Festival у небо злетить «Промінь мрій». Це буде художня візуалізація космічної події: Золочів – Київ – Всесвіт – планета TRAPPISTA-1.

Уперше у світовій історії на планеті Земля понад 100 000 малюнків дитячих мрій буде зашифровано в сигнал і відправлено в космос. Одночасно зі світловим променем злетить радіосигнал із космічної станції в Золочеві, що на Львівщині.

Разом із дитячими мріями в космос полетять мрії українських зірок і їхніх дітей. Усі охочі зможуть на свої телефони завантажити спеціальний безкоштовний додаток «Промінь мрій» (Promin Mriy) і таким чином долучитися до історичної події – увімкнути доповнену реальність, щоб спостерігати, як оживають малюнки. Усі, хто завантажить цей додаток, зможуть доторкнутися до мрії через свій смартфон, зробити фото та відео. Крім цього, спеціально до заходу була створена унікальна маска в Instagram – «Промінь мрій 28.09».

Протягом року багато відомих українських зірок брали участь у марафоні #моядитячамрія від проекту «Здійсни мрію», куратором якого є Лідія Таран. 

Співачка Тіна Кароль у дитинстві мріяла, що всі люди між собою будуть дружні та допомагатимуть одне одному, тому на своєму малюнку зобразила багато щасливих людей.  Мультиартист MONATIK, наприклад, намалював планету Земля, будинки, океан і багато людей, які тримаються за руки, та написав «мир». Співак DZIDZIO в дитинстві мріяв стати великим артистом. Саме це він зобразив на своєму малюнку. Як бачимо, DZIDZIO – приклад того, що мрії здійснюються!

Сергій Бабкін у дитинстві мріяв стати військовим льотчиком, а хореограф Ілона Гвоздьова президентом, але згодом вона зрозуміла, що це важка робота й трансформувала свою мрію. Вона почала мріяти стати Міністром культури та вірить, що це бажання обов'язково реалізується. А ось боксер Денис Берінчик мріяв стати пожежником, а фронтвумен групи THE HARDKISS Юлія Саніна співачкою. Ведучий та актор Ігор Ласточкін мріяв керувати дитячими атракціонами.

Арт-чарівницею проекту «Здійсни мрію» є Аня Ломакина, яка створює ілюстрації.  ⠀

«Ми провели всеукраїнське дослідження, яке показало, що здатність дітей мріяти згасає, а сучасне суспільство не розвиває в них це вміння. Тільки 5% дітей мріють, решта 95% мають переважно матеріальні бажання. Ми покажемо всім надпотужну силу мрії, яка подолає трильйони кілометрів, доторкнеться до зірок і стане вічністю, покажемо, що наші мрії можуть усе, навіть стати частиною Всесвіту. Майбутнє починається з мрії. Діти побачать, як їхні маленькі фантазії стануть величезними! І все обов'язково здійсниться. Запуск «Проміня мрії» точно надихне дітей мріяти», – розповіла куратор проекту Лідія Таран.

Популярна співачка та відеоблогерка Jerry Heil усім мрійникам присвятила чудову композицію, від якої мурашки бігають по шкірі. Вона назвала пісню «Моя дитяча мрія», а вже незабаром відбудеться прем’єра відео.

Усі мрії полетять до зірок зі швидкістю майже 3 мільйони метрів за секунду та подолають відстань у 400 трильйонів кілометрів. Учені говорять про ймовірність відповіді на сигнал мрій від позаземних цивілізацій нашої Галактики.

Малюнки дитячих мрій протягом року збирали під час всеукраїнського арт-марафону #моядитячамрія в турі по містах та онлайн, зокрема, на уроках мрій, які проводили відомі українські ведучі та співаки в школах і лікарнях нашої країни.

Ведуча «Сніданку з 1+1», учасниця оновленого сезону «Танці з зірками» Людмила Барбір із сином Тарасиком також малювали свої дитячі мрії. Тарас намалював братика та сестричку, а сама Людмила в дитинстві мріяла говорити з тваринами та рослинами.

Також до проекту «Здійсни мрію» долучилося багато блогерів, бізнесменів і чарівників, які малювали свої мрії: фітнес- тренер Ксенія Літвінова, дієтолог Наталія Самойленко, блогери – Сергій Аурум, Ната Лайм, блогер та ведуча Роза Аль Намри, блогери-сім’я Олександра та Ігор Пустовіт, фітнес-тренер Олександра Шульгіна, бізнес-консультант Інна Дворська, ресторатор Савва Лібкін.

Олександра Шульгіна дала мрійникам поради, як зробити так, щоб усі бажання втілювалися в життя: не боятися їх, завжди мріяти про щось грандіозне; вірити в мрії та малювати їх, уявляти; дякувати Всесвіту за те, що вже маєте; не думати про те, як здійснити свою мрію, адже про це потурбується Всесвіт.

Коли 28 вересня у «Промені мрій» 100 000 малюнків мрій дітей і людей, які долучилися до арт-марафону #моядитячамрія, полетять у Всесвіт, то все неодмінно здійсниться!

Новини по темі