Isabel Garcia 2016: трендові вечірні та коктейльні сукні

Isabel Garcia 2016: трендові вечірні і коктейльні сукні

Основа нової колекції Isabel Garcia – це вечірні та коктейльні сукні, доповнені не менш виразними повсякденними моделями

Поділитися:

Isabel Garcia - це італійський бренд жіночого одягу, який надає можливість відчувати себе найкрасивішою, незалежно від приводу, адже сукні бренду, як справжні витвори мистецтва, самі задають потрібний тон, даруючи неймовірну впевненість та чарівність своїй власниці.

Які сукні обирають модниці літом 2016Історія Isabel Garcia почалася з того, що один з засновників бренду зустрів чарівну іспанку Isabel, і натхненний її красою та стилем, створив марку витонченого та елегантного одягу. Неймовірна жіночність дівчини та її віддана любов до гарних суконь, п'янка легкість іспанки зі смаком італійської пристрасті - все це стало неперевершеним міксом під назвою «Isabel Garcia».

Основа колекції Isabel Garcia – це вечірні та коктейльні сукні, доповнені  не менш виразними повсякденними моделями. Також широкий вибір спідниць, блуз, верхнього одягу та аксесуарів.

Асортимент представлений у вигляді «капсульних» колекцій, що відповідають основним лінійкам бренду або обраним трендам сезону. Незмінними залишаються  лінійки CLASSY - капсули вечірніх та коктейльних суконь, BASIC - доповнює лінія, яка складається зі спідниць та блуз, SMART - моделі повсякденних, але вишуканих суконь.

Мода 2016: Стильні спідниці на літо

Жінка від Isabel Garcia відчуває себе красивою незалежно від статусу і достатку, має можливість не дивитися здалеку на розкішних «глянцевих» зірок, а, за доступною ціною, доповнити свій гардероб стильними, сучасними, елегантними нарядами, які неодмінно подарують їй відчуття свята.

    1. Вона авантюристка і залишається молодою незалежно від віку
    2. Вона самостійна, жіночна, елегантна та сексуальна
    3. Вона любить увагу і завжди викликає захоплення оточуючих (як чоловіків, так і жінок)
    4. Вона весела, емоційна і вміє легко та невимушено фліртувати
    5. Вона завжди знаходиться в оточенні людей (друзів, сім'ї, та колег)
    6. Вона знає собі ціну і вміє підкреслити свої кращі та сильні сторони
    7. Їй подобається прикрашати себе і в неї завжди знайдеться привід одягнути гарну сукню.
    8. Вона любить яскраві кольори і хоче бути сексуальною, але не занадто
    9. Вона прагне досконалості і бажає отримувати від життя максимум задоволення.
    10. Головним для неї все ж залишається родина, тому вона хоче бути красивою не лише для себе, а й для Нього
    11. Вона цінує всі хвилини радості свого життя і живе на повну.

    Сьогодні «Isabel Garcia» це  бренд, що динамічно розвивається та об'єднує більше ніж 35 магазинів в країнах Європи, СНД та шоу-румами на території Італії, Франції та Америки.

    В Українї - київський та одеські бутіки завжди до ваших послуг, а детальніше познайомитись з асортиментом бренду можна на сайті.

Новини по темі