Місячне затемнення 8 листопада: гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл

Місячне затемнення 8 листопада: гороскоп для усіх знаків зодіаку від астролога
freepik.com

Чого чекати знакам зодіаку у день місячного затемнення 2022?

Поділитися:

8 листопада 2022 року відбудеться повне Місячне затемнення. Затемнення символізує завершення якогось періоду у вашому житті, можливо воно буде емоційним. Також воно може висвітлити якусь ситуацію. На яку сферу вашого життя вплине затемнення, розповіла відома астрологиня Анжела Перл. Прогноз потрібно дивитися не тільки для знака зодіаку, але і для знака вашого асцендента і також для знака Місяця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повня у листопаді 2022: коли буде та що не можна робити

Місячне затемнення восени 2022 року закриє коридор затемнень, початок якому дало сонячне затемнення 25 жовтняПовне місячне затемнення відбудеться 8 листопада 2022 року о 13:02 за Києвом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячне затемнення восени 2022: коли чекати та що не можна робити

Гороскоп на місячне затемнення 8 листопада для всіх знаків зодіаку

У цей період можуть спостерігатися сильні хвороби, грошові суперечки, розбрати та грабежі. У ці дні не слід переїжджати на нове місце або робити великі покупки, однак вони дуже корисні для духовних практик.

Гороскоп для Овна на місячне затемнення

Місячне затемнення 8 листопада відбудеться у 2-му будинку фінансів. Можливо зміна роботи чи джерела фінансів. Місячне затемнення часто ставить останню точку. Питання можуть бути пов'язані з мамою, бабусею, цінностями чи колекціями чогось важливого. 2-й будинок також пов'язаний із самооцінкою, любов'ю до себе та турботою про себе. Місячне затемнення буде дуже несподіваним для Овнів. 

Гороскоп для Тельця на місячне затемнення

Листопад розпочнеться з місячного затемнення 8 листопада у знаку Тельця. Особливо сильно його відчують представники знака, які народилися з 4 по 10 травня: можуть різко змінити плани (зміни стосуватимуться роботи, кар'єри, шлюбу, розлучення). Зміни щодо затемнення будуть не чітко 8 листопада, а протягом певного часу. 

Гороскоп для Близнюків на місячне затемнення

8 листопада місячне затемнення буде у вашому 12 будинку гороскопа, в будинку завершення, позбавлення чогось. Це затемнення дуже довге та особливе, адже Місяць з'єднуватиметься з Ураном – планетою несподіваних поворотів та подій. У вас може бути різкий переїзд, рішення емігрувати, несподіване звільнення від чогось. Це також символізує визволення. Ви будете звільнені від якихось боргів та зобов'язань, а також від хвороб. Сонце та Місяць показують на Сатурн, а Сатурн – у вашому 9 будинку. 9 будинок - це сектор удачі, везіння, віри, переконань. За цим затемненням у вас може статися те, у що ви вірите. Важливо позитивно думати, бути вдячною, молитися. Ретроградний Марс буде весь місяць у вашому знаку. Марс символізує додатки сил, дію та те, чим ми займаємося. Марс у вашому знаку він означає, що варто звернути увагу на себе. Ви повинні діяти так, як вам зручно. Можливо, щось навіть переробити. Робіть багато спроб у починаннях, у бізнесі, у спорті, у відносинах – і вам все вдасться. Ті, у кого дні народження з 11 по 17 червня або ті, у яких асцендент з 19 по 25 градус Близнюків, відчують вплив Марса сильніший за інших.

Гороскоп для Рака на місячне затемнення

Місячне затемнення 8 листопада відбудеться у вашому 11-му будинку гороскопа. Місяць поєднується з Ураном, планетою непередбачуваних подій. Вам можуть раптово знадобитися гроші на термінову операцію. Наприклад, для друзів. Аспект до Сатурна у 8 будинку, який відповідає за фінанси, гроші. Може зникнути джерело грошей, можуть звільнити з роботи. Станеться щось незаплановане. Соціальні мережі, інтернет - це теж про 11 будинок, ви можете посваритися чи вийти з якоїсь групи, а можете організувати щось своє, нове. 

Гороскоп для Льва на місячне затемнення

Місячне затемнення буде у Львів у 10 будинку гороскопа. Будинок цілей та призначення, кар'єри, роботи. Місячне затемнення про завершення. Щось у житті завершиться чи станеться щось зовсім несподіване. 

Гороскоп для Діви на місячне затемнення

Місячне затемнення 8 листопада буде у вашому 9-му будинку. Це будинок удачі та везіння, а також подорожей, переїздів, розширення горизонтів. Місяць разом із кармічним вузлом Раху, який дає нам духовне зростання та розвитку, поєднуються з Ураном – планетою несподіваних змін, сюрпризів. Місячне затемнення відбувається у повний місяць, який символізує завершення, прояснення ситуації, наприклад, у юридичних документах. Тому що 9 будинок – це також символ юридичних справ чи публікацій. На вас можуть чекати незвичайні пропозиції, ви можете відкрити в собі новий талант. Під час затемнення Місяць із Сонцем також показуватимуть ще одну планету - Сатурн. Це планета обов'язку, дисципліни, роботи, обмежень, обов'язків, що ми не хочемо робити. Чекайте на зміни в роботі: переїзд, зміни в бізнесі, підписання документів, зменшення годин роботи. 

Гороскоп для Терезів на місячне затемнення

8 листопада Місячне затемнення у 8 будинку принесе несподівані зміни у сфері фінансів. Місяць буде в аспекті із Сатурном у 5 будинку. Сюрпризи можуть бути як приємними, так і не дуже. У будь-якому разі, у житті щось глобально зміниться, але це залежатиме не від вас, а від ситуації у світі. Це може бути спадщина, нове джерело прибутку, несподівана благодійна допомога. Можливо вам знадобляться гроші на щось. 

Гороскоп для Скорпіона на місячне затемнення

8 листопада Місячне затемнення пройде у 7-му будинку, стосунків. Порушать питання шлюбу, розлучення, договорів, тема відносин. Це затемнення може вас здивувати. Місяць буде у поєднанні з Ураном. Уран – планета несподіванок, можливий несподіваний поворот у якійсь сфері життя, але скоріше з кимось. Можливо, це програється у темі фінансів. Відчутно буде вплив Сатурна в 4-му будинку, який в аспекті з Місяцем. Виникнуть питання, пов'язані із сімейними справами. Це відчують найбільше люди з аксцендентом у 13-19 градусах Скорпіона, або ті, хто народився 5-11 листопада. 

Гороскоп для Стрільця на місячне затемнення

8 листопада відбудеться Місячне затемнення в 6-му будинку роботи, чекайте на несподіванки у фінансах, роботі. Сатурн буде в 6-му будинку: можливо, станеться щось пов'язане з транспортом, як власним авто, так і загальним, чийсь приїзд доведеться допомагати близькі. Потрібно буде навчитися працювати з чимось новим чи навчити когось. Можливо поїздка (відрядження, зміна місця проживання).

Гороскоп для Козерога на місячне затемнення

8 листопада Місячне затемнення пройде у вашому 5-му будинку серця, любові та любові до себе, своїх дітей. Може бути новина щодо ваших дітей, новина про вагітність. Новина буде несподіваною, тому що Місяць з'єднаний з Ураном - планетою несподіванок. Також можуть піднятися питання кохання, романтичних відношень: розлучення чи нове кохання. Також 5-й будинок – це розваги, задоволення, змагання, творчість, виставки, концерти. Постане питання вашої самооцінки та зміни пріоритетів у вашому житті. Сатурн братиме участь у цьому затемненні, він буде у 2-му будинку гороскопу, і він буде у тому самому градусі. Він порушить питання грошей, доходів, на фінансовій ситуації, а також на вашій самооцінці. Завершиться щось, що розпочалося ще на початку року.

Гороскоп для Водолія на місячне затемнення

8 листопада Місячне затемнення буде у вашому 4-му будинку. Насамперед воно торкнеться теми місця проживання. Можуть бути несподівані зміни, виїхати з тимчасового проживання або запропонують вам безкоштовне житло. Можливо, ви різко вирішите повернутись додому. Місяць за затемненням з'єднуватиметься з Ураном - планетою непередбачених поворотів, різких змін, несподіванок. Також можливий ремонт, але скоріше вимушений. Ви можете з'їхатися з батьками, можуть виникнути питання, пов'язані із мамою. Події, пов'язані з батьківщиною. Можливо, ви дізнаєтесь якусь таємницю про вашу родину. Вам потрібно буде приймати рішення, які стосуються вас. Найсильніше Водоліїв це відчують ті, у кого аксцендент в 18-19 градусах Водолія або у нього день народження з 7 по 10 лютого.

Гороскоп для Риб на місячне затемнення

Місячне затемнення, яке стартує з 8 листопада, пройде в 3 домі гороскопа і торкнеться сфери комунікацій. Насамперед можуть закінчитися стосунки з кимось, але також почнуться нові. Наближаються зміни в спілкуванні з родичами та повернення людини або ситуації з минулого. Зміниться підхід до роботи. Місяць буде в точному з'єднанні з Ураном. Уран — планета непередбачуваності, сюрпризів, різких ухвалень рішень. У вас може з'явитися бажання переїхати або змінити обстановку. Під впливом Сатурна в 12 домі буде набагто легше прийняти доленосне рішення. Також варто цього місяця потурбуватися про здоров'я. Не зайвим буде відновити заняття фізкультурой та пройти профілактичний медогляд. Затемнення проходитиме в знаку Тельця, який відповідає за фінанси, а отже в листопаді очікуються зміни в доходах. 

Новини по темі