Молодий місяць у липні 2023: гороскоп для всіх знаків зодіаку на Молодик від Анжели Перл

Гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл на Молодий місяць 17 липня
Unsplash

Чого чекати всім знакам зодіаку у день Молодика 17 липня?

Поділитися:

17 липня починається новий місячний цикл за місячним календарем. Чого чекати всім знакам зодіаку на Молодий місяць у липні 2023 та що у їх житті змінить саме цей Молодик? Гороскоп для знаків зодіаку на Новий місяць у липні 2023 від відомої астрологині Анжели Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на липень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: чиє життя кардинально зміниться у середині літа

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Молодий місяць у липні 2023

Гороскоп на Молодик Овен

17 липня Молодик пройде у вашому 4 будинку сім'ї та нерухомості. Можливо, ви зміните місце проживання, купите квартиру або ж у вас з'являться нові члени сім'ї.

Повний гороскоп на липень для Овна від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на Молодик Телець

17 липня Молодий місяць в 3 будинку гороскопа — будинку знайомств, спілкування, контактів, техніки, медійності, автомобілів, короткі поїздки, родичі. Може бути нове знайомство, нова група людей, купіть абонемент кудись ходити на групові заняття або підете кудись навчатися і будете в якомусь чаті груповому. У вас з'являться нові друзі, нові контакти або буде якесь значуще знайомство, яке приведе до вас до нових ідей, нових думок. Це може бути нова техніка для роботи, камера або комп'ютер, або телефон, новий автомобіль. Це ще медійний будинок, коли ми проявляємо себе. Може, ви почнете писати книгу або будете дуже цього місяця спілкуватися, переписуватися, бути на телефоні. Це багато поїздок якихось коротких. Може, вам доведеться їздити кудись. Третій дім це ще родичі: можлива зустріч із сестрою чи братом, або якась новина у них.

Повний гороскоп на липень для Тільця від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на Молодик Близнюки

17 липня Молодий місяць у 2-му будинку грошей і доходів: піднімуться питання цінності, може з'явитися нова робота, покупки, змінитися самооцінка, з'явиться нове джерело доходу.

Повний гороскоп на липень для Близнюків від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на Молодик Рак

17 липня Молодик пройде у вашому першому домі гороскопу, у вашому знаку Рака. Щось нове приходить у ваше життя: робота, нове місце проживання, новий партнер або партнерка, народження дитини.

Повний гороскоп на липень для Рака від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на Молодик Лев

17 липня Молодий місяць у вашому 12 будинку гороскопа. Будинок далеких земель, нове починання, нове місце, поїздка далеко, отримання візи, ідея іммігрувати, почнеться новий цикл, можливо ізоляція, самотність. Ви по комусь сумуватимете. Також це може бути самопізнання, ви дивитися всередину себе, почнете медитувати, вивчатимете руни, таро, психологію. Початок роботи із психологом, лікування від залежностей. У будь-якому випадку це буде багато уваги на внутрішній світ. Дуже добре викидати старі речі. Добре поїхати до санаторію чи ретріту. Дуже добре втрачати вагу, худнути.

Повний гороскоп на липень для Лева від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на Молодик Діва

17 липня Молодик пройде в 11 будинку друзів, колективів і груп. Це час, коли можуть з'явитися нові знайомства, нові друзі або нові можливості для роботи в колективі. Ви можете взяти участь у командних іграх або активно спілкуватися в групових чатах. Ваша уява і плани можуть стати основою для нових ідей і напрямків.

Повний гороскоп на липень для Діви від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на Молодик Терези

17 липня - Молодий місяць у 10 будинку. Кар'єра, досягнення, роль життя. Що ви робите? Чого бажаєте? Що основне? Прагнення. Новий статус, нова робота, посада. Нововведення. Нове можна побачити у собі.

Повний гороскоп на липень для Терезів від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на Молодик Скорпіон

17 липня Молодий місяць у вашому 9 будинку гороскопа. Будинок удачі, везіння. Буде щось нове, наприклад подорож, поїздка в нове місце. Інтерес до чогось, знайомство з іноземцями. Нова мотивація. Може, ви знайдете хорошого вчителя, отримаєте нові знання, чи самі почнете викладати. Нова релігія або подорож до релігійних місць. Юридичні справи, нові починання. 18, 19 і 20 липня - добрі дні для починань.

Повний гороскоп на липень для Скорпіона від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на Молодик Стрілець

17 липня Молодик пройде у 8 домі фінансів і стосунків. Вирішаться питання спільного бюджету. Можливо, доведеться взяти кредит або ж ви отримаєте соціальну допомогу, надбавку. Восьмий дім також належить до близьких та інтимних стосунків. У цей час може виникнути новий партнер. У цей період також доцільно звернути увагу на психологічний стан, почати терапію.

Повний гороскоп на липень для Стрільця від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на Молодик Козеріг

17 липня Молодий місяць у вашому 7 будинку гороскопа, це сектор шлюбу, відносин, партнерства. Це коли ви починаєте щось нове з кимось удвох: наприклад, новий бізнес, новий контракт із організацією на роботу або з клієнтом. Також це романтичні знайомства, нові стосунки добре розпочинати з 17 липня до 22 липня. Сильніше за інших вплив Молодика відчують Козероги, у кого є асцендент у 24 градусі Козерога, навіть з 21 по 27 навіть градус, або День народження 15 січня (з 12 по 18 січня). 

Повний гороскоп на липень для Козерога від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на Молодик Водолій

17 липня Молодик у 6 му домі. Гарні дні для початку здорового харчування, фізичної активності, приймання вітамінів, обстежень і турботи про здоров'я. З'явиться можливість почати нову роботу.

Повний гороскоп на липень для Водолія від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на Молодик Риби

17 липня Молодий місяць у вашому 5 будинку, любові, дітей. Можливо знайомство, побачення, любов до себе. Добре робити покупки з 17 до 22 липня. Також це про творчість, нові проєкти, натхнення. Може бути новина, що стосується ваших дітей, про вагітність, народження дитини. Можуть бути хрестини, пошук нової школи чи занять, нова вчителька у дитини.

Повний гороскоп на липень для Риб від Анжели Перл читайте за посиланням.

Новини по темі