День Єднання #UAразом: про любов до України говорять зірки та ведучі 1+1

До Дня Єднання зірки і ведучі 1+1 висловилися про Україну

Сьогодні, з нагоди відзначення Дня Єднання, проходить спільний загальнонаціональний та регіональний телемарафон #UAразом.

Поделиться:

Сьогодні, 16 лютого, відзначаємо День Єднання, з нагоди якого проходить телемарафон #UAразом. Марафон складається з двох спеціальних прямих включень протягом дня – з 8:00 до 10:00 та з 19:00 до 22:00, та об’єднує багатомільйонну телевізійну аудиторію. Одразу 5 телеканалів 1+1 media — 1+1, 2+2, ТЕТ, УНІАН та 1+1 International — долучилися до трансляції. В День Єднання зірки та ведучі 1+1 в соцмережах зробили тематичні дописи-звернення до українців про любов до рідної країни.

Наталія Мосейчук

Ведуча від 1+1 media на телемарафоні #UAразом, ведуча «Право на владу» та ТСН Наталія Мосейчук так висловилася про Україну:

"У День Єднання Україна разом! У ці непрості часи ми всі потребуємо спілкування, відкритості та чесності. Нам треба говорити, аби не говорили за нас".

Мосейчук

Потап

Тренер "Голосу країни", ведучий "Ліпсінк батлу" Потап звернувся до українців у своєму Instagram:

"Сьогодні, як ніколи, я хочу підтримати Україну і нас українців! У важкі часи нашої історії ми завжди знаходили сили для того, щоби об’єднатись заради нашого майбутнього. Тому і існує такий народ, така нація і така держава! Україна — це люди, які живуть, люблять, працюють і розвивають нашу країну. Я впевнений, що ми з гордістю переживемо і ці непрості часи! Тільки Разом! Ми вміємо бути єдиними! Нам потрібна підтримка всіх Українців на планеті Земля! Я з Вами!! Ми Разом!!!"

До цих слів Потап додав своє фото у жовтно-синій футболці збірної України з футболу.

Потап
Леся Нікітюк

Нова ведуча шоу "Ліпсінк батл" Леся Нікітюк, яка перебуває зараз на відпочинку, так відгукнулася про День Єднання та Україну:

"Маленький український прапор в моїй валізі завжди. Це мій талісман за багато років моїх мандрівок! Сьогодні День Єднання, і я хочу нагадати що ми сильна нація! Нашій силі духу можна тільки позаздрити! Всім мирного неба над головою і позитиву!"

Нікітюк

Руслан Сенічкін

Ведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін сьогоднішній ранок почав символічним фото та відповідним закликом:

"Доброго ранку! UA♥️ Єднаймося!"

Сенічкін

Людмила Барбір

Колега Руслана Сенічкіна по "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір також звернулася до українців словами любові до рідної землі:

"Доброго ранку! Єднаймося, друзі! Сьогодні вперше відзначаємо День Єднання!💙💛 Свято консолідації українського суспільства. Всі телеканали проведуть спільний марафон.
Все буде Україна!"

Барбір

Соломія Вітвіцька

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька з такими словами звернулася сьогодні до українців:

"З Днем Єднання!💙💛 Тільки об’єднавшись усі разом ми вистоїмо! Геть паніку! Тримайте руку на пульсі та довіряйте лише авторитетним джерелам інформації! Ми працюємо для Вас і заради Вас!"

Соломія Вітвіцька

Єгор Гордєєв

Ведучий шоу "Сніданок з 1+1" та "Твій вечір" Єгор Гордєєв так звернувся до співвітчизників на своїй сторінці у Facebook:

"Сьогодні День Єдності. Це важливе нагадування для кожного з нас: Україна — єдина держава, а ми — єдиний народ! Тільки разом збережемо Україну! 💙💛"

Єгор Гордєєв

Алла Мазур

Ведуча "ТСН. Тиждень" Алла Мазур неймовірно тепло, із неприхованим захопленням висловилася сьогодні про Україну і українців:

"День Єднання. Єднаюсь з тими, хто не здається. Не панікує. Бореться за мир, але готовий дати відсіч ворогу. Пишаюсь великим Народом, який здатен усміхнутись — назустріч небезпеці. Вірю в перемогу здорового глузду. Вірю в НАШУ перемогу. І рідну нашу Україну хочеться загорнути ніжно у вишиту хустинку — і заховати біля серця. Подалі від усіх ворогів".

Алла Мазур

Юрій Горбунов

Ведучй шоу "Голос країни", "Танці з зірками" Юрій Горбунов у футболці збірної України з футболу побажав всім українцям єдності та процвітання:

"З Днем Єдності, Україно! Ніхто ніколи не повинен нам розповідати, як нам жити, з ким дружити, куди вступати і якою мовою розмовляти! Ми господарі в своєму домі! І тільки ми маємо право самі все вирішувати! Ми сильні, ми сміливі і за нами правда! Слава Україні!"

Горбунов

Стася Ровінська

Ведуча шоу "Твівй день" Стася Ровінська закликала українців бути єдиними, бо в цьому наша міць:

"Ми сильні, коли ми разом💛💙 День Єднання UA".

Дивіться, в якому фантастичному національному вбранні Стася з'явилася сьогодні у студії "Твого дня":

Стася Ровінська

Тімур Мірошниченко

Ведучий шоу "Твій день", "Маскарад" Тімур Мірошниченко так само висловив підтримку співвітчизникам у День Єднання:

"Коли ми разом, ворог нам не страшний! Слава Україні 💙💛"

На фото Тімур у вишиванці на фоні синьо-жовтого стягу.

Мірошниченко

Ірина Ванникова

Ведуча шоу "Твій день" Ірина Ванникова написала у себе в соцмережах великий допис про День Єднання і що він для неї означає. Головний меседж цього допису наступний:

"Сьогодні особливий день — день Єднання. Я б його назвала днем згуртованності, адже день Соборності в нас уже є. Ніщо не зупинить ідею, час якої настав. Ідею Незалежної Європейськоі країни — України. Єднаймося, бо хто як не ми?!"

Ванникова

Володимир Рабчун

Ведучий шоу "Твій день" Володимир Рабчун так само, як і його колеги, звернувся сьогодні до українців:

"Єднаймося! З Днем єдності! Днем усіх і кожного з нас!"

Володимир Рабчун

Святослав Гринчук

Ведучий ТСН Святослав Гринчук про взаємну підтримку та силу єдності написав наступне:

"Вітаю всіх з новим святом — Днем єднання. 🇺🇦 Знаєте, дуже часто говорять, що зараз ми живемо в такому світі, де потрібно "працювати ліктями" аби прямувати вперед! І от саме у такий час треба згадати, що має бути відчуття "ліктя", а не працювати ліктем! Сьогодні потрібно зрозуміти, що кожен має свої особисті інтереси, кар'єрні, політичні вподобання, спортивні й т. ін. Кожен живе своїм життям, але є речі, де ми повинні бути лікоть до ліктя, пліч-о-пліч! Усі разом!"

Гринчук

Катерина Кухар

Суддя "Танців з зірками", прима-балерина Національної опери України Катерина Кухар такими словами підписала спільне фото зі своїм чоловіком, прем'єром Національної опери Олександром Стояновим:

"💙💛 Кожен з нас — про волю до життя, про сміливість, любов та свободу! Нехай небо буде мирним та спокійним! Ми вдома! Ми разом! З Днем Єднання, Україно!"

Кухар

Лідія Таран

Ведуча ТСН Лідія Таран написала сьогодні, звертаючись до українців:

"З Днем Єднання, друзі 💙💛 Україна складається з кожного з нас! Тому єднайтеся не тільки у вчинках, а й у думках. Пам’ятайте, що сила у спокої, любові та єдності. Я вірю — разом нам не страшні будь-які труднощі. Зберігаємо мир та злагоду!"

Лідія Таран

Катерина Осадча

Ведуча "Голосу країни" та "Світського життя" Катерина Осадча привітала всю країну з Днем Єднання такими словами:

"Єдність — така важлива для нас всіх зараз річ. Єдність думок, єдність дій, єдність у вмінні не панікувати. Ми показуємо всьому світу, що нас не зломити, ми вміємо стояти за себе і не тікати, коли лякають з усіх сторін! З Днем Єдності!"

Осадча

Наталія Островська

Ведуча «ТСН. 10 вражаючих подій дня» Наталія Островська своє фото у національному вбранні підписала словами:

"Разом ми сильніші".

Островська

Іванна Онуфрійчук

Ведуча голдруму "Танців з зірками" Іванна Онуфрійчук таким словами звернулася до українців у День Єднання:

"Де б я не була, куди б ми не їхали, я завжди представляюся українкою, і щоразу пишаюся цим💙💛 Мені приємно відчувати свою належність до українського народу. І зараз, в такі тривожні часи, хочеться бути єдиними в усьому. У вірі, у силі, в любові до рідної Батьківщини❤️ Уміти відстояти своє та не боятися нікого — ось це про нас, про українців! Єднаймося, друзі! З Днем Єдності!"

Іванна Онуфрійчук

Дивіться відео про День Єднання від "Сніданку з 1+1":

ФОТО: соцмережі зірок

Новости по теме