Мов з червоної доріжки: ТОП-10 образів Тіни Кароль на «Танцях з зірками»

Танці з зірками
Тіна Кароль: ТОП-10 образів співачки на «Танцях з зірками», мов з червоної доріжки
Фото: instagram/tina_karol

Пригадуємо голлівудські луки ведучої танцювального шоу.

Поділитися:

Кожен ефір оновлених «Танців з зірками» — це не лише вражачі виступи зіркових учасників, неймовірні перевітлення та пекельна боротьба за кубок переможця. Глядачі запам'ятають вибуховий сезон ще й за спокусливі та розкішні образи ведучої шоу, співачки Тіни Кароль. Саме тому ми вирішили пригадати її вбрання, що варті світових червоних доріжок.

Shine bright like a diamond!

Для першого ефіру танцювального шоу Тіна Кароль обрала «діамантову» сукню з відвертим декольте, яка є роботою відомої української дизайнерки . Сексуальності образу додали вирізи збоку, а також високий розріз від стегна, який продемонстрував її стрункі ніжки. Шию зірки прикрасило вишукане кольє, а вуха — сережки. Макіяж та зачіска залишилися її «фірмовими» — червона помада, чорна підводка та голлівудські локони.

Фото: Ростислав Ріпка

«Танці з зірками» — проект, який вимагає завжди залишатися гламурною. Він також дає можливість відтворити образ із червоної доріжки, — прокоментувала Тіна.

Зірка диско

Під час другого ефіру «Танців...» співачка запевнила своїх прихильників — блискучі сукні її козир! Для свого наступного виходу Тіна одягла приталену чорну сукню із дзеркальними елементами на спідниці. Органічно доповнили вбрання англійського дизайнера David Koma витончені прикраси.

Українські мотиви + сексуальність

Для наступного ефіру «Танців з зірками», присвяченого українським традиціям, зірка вподобала довгу мереживну сукню з сексуальним вирізом. Вечірнє вбрання співачка увиразнила цікавими аксесуарами — браслетом та каблучками з візерунками в українському стилі.

Ніжна ельфиня

Не менш чарівним виявився наступний образ ведучої улюбленого шоу. Тіна нагадала нам ніжну ельфиню, одягнувши сукню від українського дизайнера Frolov з весняної колекції вечірніх вбрань. Стримана зачіска та масивні сережки Isabel Marant увиразнили романтичний образ зірки.

Кокетлива фуксія

Яскраві кольори не менш пасують відомій співачці. Під час п'ятого ефіру «Танців з зірками» Тіна привернула увагу кожного звабливою сукнею кольору фуксія. Спокусливий розріз, що привідкрив ніжки артистки, та чорний топ із блискітками зробили образ української красуні по-справжньому незабутнім. Із аксесуарів Кароль обрала трендові сріблясті сережки від Saint Laurent.

Зваблива Місіс Сміт

Шостий ефір «Танців з зірками» був присвячений «Вечору кінофільмів». Тому Тіна наважилася вразити всіх перевітленням у звабливу місіс Сміт — героїню відомого американського фільму. Чорна приталена сукня зі спокусливим розрізом нагадала глядачам про сексуальну кілерку, яку грала улюблениця мільйонів Анджеліна Джолі. А втім, українська красуня нічим не поступалася голлівудській акторці.

Дзеркальна краса

Після сьомого ефіру танцювального шоу лук ведучої ще довго обговорювали в мережі. І це не дивно! Тіна Кароль після кількох романтичних образів вирішила знову всіх «осліпити». Вона обрала неординарну чорну сукню, декоровану органічним склом і перлинами. Пікантності вечірному вбранню додали розрізи — під зоною декольте, на талії та від стегна. Автор вишуканої сукні — англійський дизайнер David Koma. Цікаво, що в схожій сукні бачили всесвітньо відому виконавицю — Сіару. Дивись, кому славнозвісна сукня пасує більше, та бери участь в опитуванні .

Фото: Антон Кулаковський

Голлівудська зірка

Відомо, що червоний — улюблений відтінок помади Тіни. А як щодо такого ж яскравого вечірнього вбрання? Для дев'ятого ефіру танцювального шоу артистка вподобала приталену сукню зі спокусливим розрізом до стегна від ливанського будинку моди Azzi & Osta. Цікаво, що цей бренд надихається стилем 50-х років. Увиразнили образ коштовні сережки та кольє від Jacob & Co.

І знову блиск!

Наступного ефіру образ української красуні . Блискуча сукня з сексуальним розрізом і оголеними плечима від Alexandre Vauthier підкреслила звабливі форми Тіни. Увиразнили вбрання не лише лаконічні босоніжки та масивні прикраси від Dolce & Gabbana, а й пишні локони з оксамитовим бантом. Дивись втілення цілковитої романтичності та грайливості далі.

Спокуслива русалонька

У дванадцятому ефірі «Танців...» Тіна  — мотивуючу пісню «Иди на жизнь». Для презентації пісні співачка обрала як завжди ефектне вбрання дизайнера David Koma. Блискуча сукня з вирізом на спині була декорована дзеркальними елементами з органічного скла, що імітувало луску рибки. А доповнили образ мініатюрні сережки Saint Laurent.

Фото: Антон Кулаковський

А якщо ти хочеш краще розгледіти вбрання «спокусливої рибки», дивись виступ співачки на «Танцях з зірками»:

Та читай ще більше цікавого з життя улюбленої виконавиці:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі