«Танці з зірками» 13 випуск онлайн – прямий ефір 17.11.2019

Танці з зірками
«Танці з зірками» 13 випуск онлайн – прямий ефір 17.11.2019
Фото: Ростислав Ріпка

Дивись онлайн-трансляцію шоу «Танці з зірками» 17 листопада на 1plus1.ua.

Поділитися:

Цієї неділі, 17 листопада, о 21.00 відбувся довгоочікуваний півфінал «Танців з зірками». У тринадцятому прямому ефірі кожна з пар показала три номери: один танець — із класичної бальної програми, другий — разом із суддею проекту, який і поставив хореографію, і третій – «танець за життя». Цього разу його виконали всі пари одночасно ще до оголошення результатів.

Ведучим балкона, який зустрічав пари після виступів, став відомий актор, тренер «Ліги сміху» та зірка серіалу «Папік»Станіслав Боклан. А співачка Оля Полякова потішила телеглядачів своєю новою піснею.

Так, відкрили танцювальний вечір одразу всі півфіналісти сезону. Чотири пари запалили паркет під спів Марти Адамчук та Віри Кекелії.

Першою показала свій номер найтехнішніша пара проекту — Анна Різатдінова та Олександр Прохоров. Бальним танцем, що підкорився дуету цієї неділі, став запальний джайв. Суддів захопив виступ Анни — вони оцінили його у 39 балів.

Наступними на паркет вийшли народні улюбленці Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар. Учасникам довелося опанувати сексуальну румбу. Втім, суддям не вистачило пристрасті та техніки — і вони поставили парі всього 29 балів.

Третій бальний танець ефіру виконали Володимир Остапчук та Ілона Гвоздьова — парі випало яскраве ча-ча-ча. Чоловіча частина журі оцінила хореографічний прогрес зірки, а от у Катерини Кухар було чимало зауважень. Врешті-решт пара здобула 34 бали.

Продовжили танцювальний вечір Ксенія Мішина і Женя Кот. Цього вечора пара показала пристрасний пасодобль під відому композицію «Очи черные» — як колись танцювала Наталія Могилевська із Владом Ямою. Суддям виступ сподобався, і дует отримав 39 балів.

Усі учасники виконали по танцю, тож прийшов час суддям долучитися до них на паркеті. Першим тріо, яке побачили глядачі, стали Володимир Остапчук, Ілона Гвоздьова та Франсіско Гомес — вони виконали нестримний фрістайл. Троє членів журі були в захваті й оцінили виступ у максимальні 30 балів.

Згодом на паркет вийшли Вікторія Булітко та Дмитро Дікусар. До них долучився легендарний Григорій Чапкіс: зворушливий вальс він присвятив своїй коханій. Суддів розчулив виступ тріо, а Франсіско не стримав сліз. Зрештою, тріо здобуло 28 балів.

Наступними вражали глядачів Анна Різатдінова та Олександр Прохоров у компанії Влада Ями — разом вони виконали неймовірно яскраве танго. Судді високо оцінили виступ і поставили танцівникам максимальні 30 балів.

Появи останньої судді на паркеті чекали всі. Прима-балерина Катерина Кухар прикрасила хіп-хоп Ксенії Мішиної та Жені Кота. За яскраву варіацію на «Лускунчика» тріо отримало 29 балів.

Після двох виступів кожній парі лишилося виконати танець за життя. Вирішувала долю півфіналістів норовлива самба-вбиця! Першими у двобої зустрілися  Вікторія Булітко із Дмитром Дікусаром та Володимир Остапчук і Ілона Гвоздьова. Виступ Вікторії та Дмитра судді оцінили у 29 балів, а Володимира й Ілони — у 35.

Наступна дуель відбулася між Ксенією Мішиною із Женею Котом та Анною Різатдіновою й Олександром Прохоровим. Анні вже підкорювалася складна самба, тож і цього разу їй вдалося заробити 40 балів. Натомість Ксенія здобула 39 балів.

На завершення паркет підірвала королева ночі Оля Полякова. Співачка виконала свій диско-хіт «Эй секундочку».

Найцікавіші новини про «Танці з зірками» читай на сайті:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі