Злата Огнєвіч вирушає у великий тур Америкою та Канадою

Танці з зірками
Злата Огнєвіч їде у великий тур Америкою та Канадою

Співачка розповіла про концерти за океаном.

Поділитися:

Українська артистка та учасниця проекту Танці з зірками  Злата Огнєвіч вже цього літа їде в концертний тур Північною Америкою і Канадою.

Про це Злата Огнєвіч повідомила на своїй офіційній сторінці в Instagram. Це буде п'ять великих міст Америки – Едмонтон, Чикаго, Філадельфія і завершить концертний тур Злата Огнєвіч у Нью-Йорку. А почнеться він з виступу в канадському місті Торонто, де вона вже виступала в минулому році влітку.

Артистка поділилася емоціями від майбутніх масштабних подій у своїй творчій кар'єрі:

Ось ми і їдемо в тур Америкою та Канадою

«Хвилювання і рік плідної роботи над цим туром – позаду, а попереду - зустріч з тобою. Я хочу побачити вогонь у твоїх очах, бо він коштовнішій, аніж продані квитки. Я хочу, щоб жодна людина не залишилася байдужою. Я хочу, щоб ви почули справжню сповідь моєї душі. Я не вмію просто співати гарну музику, але я вмію розмовляти нею зі слухачем і я щиро вірю в те, що на мої концерти прийде саме той глядач, про якого я так мріяла в дитинстві, стоячи перед дзеркалом з іграшковим мікрофоном».

Шанувальники артистки з радістю сприйняли цю новину про концертний тур Америкою, але все ж продовжують очікувати ще один тур – Україною, який Злата Огнєвіч раніше анонсувала в численних інтерв'ю. Вже цієї осені Злата відвідає з концертами 35 міст рідної країни.

Новини по темі