Купальники 2019 року: Модні тенденції

Які купальники будуть модні у 2019?
unsplash.com

Купальник – це не лише необхідність, а й стильна річ гардеробу.

Поділитися:

Дизайнери потурбувалися про те, аби догодити кожній дамі. Ми розповімо про модні купальники 2019, які цьогоріч стануть найбільш популярними.

Купальник в стилі кроше

Ще декілька років тому в’язані купальники починали своє сходження модний олімп, а вже сьогодні це одна з топових новинок літнього сезону.

Рукодільні техніки – тренд 2019 року. Вони виглядають дуже витончено, щоправда, деякі моделі купальників просвічуються наскрізь.

Плюс такої моди в тому, що ідеальний купальник можна зв’язати власноруч. Тож якщо ти вміла рукодільниця, створюй мереживне пляжне вбрання, і гайда на відпочинок.

Фото: pexels.com

Мінімалізм

Вбрання з яскравими принтами й соковитими відтінками розділять популярність з купальниками в стилі «нічого зайвого».

Суцільні купальники різноманітних тонів сподобаються найвибагливішим модницям. Адже крім стильного дизайну в таких купальників є і практична сторона – їх можна використовувати замість боді, й одягати з повсякденними образами.

Фото: unsplash.com

Купальники зі шнурівкою

Якщо ти не прихильниця мінімалізму, але й строкаті принти – не твоє, придивись до однотонного купальника зі шнурівкою. Всього одна деталь робить літній образ бездоганним: шнурівка на купальнику відкриває, але не оголює ділянки тіла, що виглядає дуже спокусливо.

Перепліт може бути на спині, збоку чи спереду. Обирайте купальники зі шнурівкою на тому місці, на якому хочете зробити акцент.

Фото: unsplash.com

Асиметрія

Ще один тренд, який впевнено тримає позиції, і головна родзинка образу – асиметричний верх купальника. Найпопулярніший варіант – лямка на одне плече, або ж поєднання широкої і вузької бретелі.

Кольори і стиль можуть бути абсолютно різні – від світлих тілесних до яскравих жовтих або глибоких винних відтінків.

Фото: unsplash.com

Спортивний купальник

Тепер спортивний купальник одягають не лише для тренувань у басейні, а й на пляж. Головна окраса спортивного одягу – кольорові смуги, логотипи, а також назви брендів.

У цих моделей є ряд переваг – спортивні купальники гарно сидять на фігурі та роблять силует стрункішим. А купальники з рукавами, які цьогоріч також будуть в тренді, приховують зайві кілограми й бережуть від сонячних променів. Не переймайтеся, що такий купальник виглядатиме нудно. Дизайнери прикрасили ці моделі вирізами і строкатим абстрактним малюнком.

Фото: pexels.com

Купальники з рюшами

Невагомі оборки на купальнику створюють романтичний образ. У пляжній моді рюші зустрічаються часто. Вони прикрашають бретельки купальника, або ж повністю закривають верх плавального костюма. Нерідко можна зустріти по низу купальнику баску, яка створює ілюзію пляжної сукенки.

Не варто забувати про дуже вигідну здібність рюш – вони корегують фігуру. Тому обирайте купальник з рюшами на тому місці, в якому бажаєте додати об’єму.

Фото: pexels.com

Купальник з високою талією

Ретро-трусики з високою талією затрималися на піку пляжної моди. Відкриті купальники з високою посадкою знову в тренді, адже не лише сексуально виглядають, а й допомагають приховати неідеальний животик та візуально звузити талію.

Фото: unsplash.com

Купальники бандо

У топ модних купальників літа 2019 увійшов і купальник бандо. В ньому ваша засмага буде ідеальною, адже верх купальника не має зайвих лямок. І що не менш приємно, такий купальник має властивість візуально збільшувати груди. 

Фото: unsplash.com

Закриті купальники з вирізами

Твердження, що злитні купальники закривають всі жіночі принади, давно неактуальне. Від суцільного купальника у цих пляжних вбраннях залишилася лише смужка й окремі деталі. Основну частину купальника складають досить відверті вирізи, тож подібні моделі прийдуться до смаку найсміливішим дамам.

Фото: unsplash.com

Які кольори і принти будуть найбільш актуальними?

Влітку не обійтися без життєрадісних кольорів. Колекції купальників 2019 року наповнені соковитими тонами жовтого, оранжевого і рожевого кольору. Злитні купальники нерідко містять цілі зображення, а строкаті бікіні прикрашені квітковими орнаментами.

Не оминули пляжну моду 2019 й анімалістичні принти: малюнки тигрів, ягуарів і інших хижаків як і раніше актуальні. В особливій пошані у дизайнерів виявився леопардовий принт. Вважається, що таке колірне рішення ідеально личить бронзовій засмазі.

Також популярними у 2019 будуть горошок, смужка, тропічні мотиви й колорблокінг.

Фото: pexels.com

Можна створити красивий образ, поєднавши купальник з яскравими накидками. Або ж панамами контрастних відтінків.

Не бійтеся експериментувати, і ваш пляжний образ буде бездоганним.

А як обрати купальник для кожного типу фігури дивіться у відео.

Новини по темі