Меган Маркл і принц Гаррі не святкуватимуть Різдво з королівською родиною

Меган Маркл і принц Гаррі не святкуватимуть Різдво з королівською родиною | 1+1
Фото: Getty Images

Маленький Арчі їде до бабусі.

Поділитися:

Герцогиня Сассекська Меган Маркл два роки поспіль зустрічала Різдво разом із родиною коханого принца Гаррі. Так, королівське святкування традиційно включає урочисті заходи у Сандрингемському палаці – приватній садибі Єлизавети ІІ – та ранковий похід до церкви на чолі з Її Величністю.

Однак цього року Меган та Гаррі вирішили провести свої зимові канікули інакше – вони вирушать до США, аби святкувати разом із матір’ю герцогині Дорією Регланд. Про таке рішення королівського подружжя йшлося в офіційному повідомленні Букінгемського палацу.

Наразі невідомо, де саме відбудеться родинна зустріч, та інсайдери повідомляють, що серед можливих варіантів відсутнє рідне місто Меган Лос-Анджелес. 

Фото: Getty Images

На перший погляд, рішення молодої родини може видатись радше бунтарським. Однак це зовсім не так. Ба більше, Єлизавета ІІ цілком підтримала бажання пари навідати родину Маркл. До слова, у 2016-му так само вчинила й Кейт Міддлтон – з чоловіком принцом Вільямом та дітьми на свята вона вирушила до рідного містечка Баклбері.

Нагадаємо, останнім часом у житті Меган та Гаррі стається . Так, вони навіть почали , які безсоромно атакують герцогиню агресивними та часто неправдивими публікаціями. Тож не дивно, що подружжя вирішило хоч трохи відпочити від емоційного тиску та провести час у колі найрідніших для Меган людей.

Більше подробиць протистояння королівського подружжя та ЗМІ дізнаєшся у відео:

Найцікавіші матеріали про Меган Маркл та принца Гаррі читай тут:

1. 

2. 

3. 

4.  

Новини по темі