Мода: осінь-зима 2018 / 2019

Мода: осінь-зима 2018 / 2019
Фото: @lookastic

8 модних трендів 2018/19, без яких неможливо створити стильний образ цієї зими.

Поділитися:

Основні мрдні тренди цієї зими дивують своїм різноманіттям. Цьогорічна мода вимагає небанальних поєднань, але це не означає, що потрібно вдягати на себе всі тренди відразу. Ми пропонуємо вам 10 модних тенденцій, без яких буде важко стильно виглядати цієї зими.

Анімалістичний принт

Зебра, тигр, леопард - цієї зими міста будуть рябіти мальовничими візерунками шкур диких тварин. Особливо ефектно виглядатимуть нетрадиційні поєднання кольорів. Яскраво-рожева зебра і синій леопард – це те, що пропонують на сезон осінь-зима 18/19 провідні дизайнери світу.

Фото: @shoesandbasics

В’язані речі

Тут усе логічно. Що може бути теплішим і зручнішим взимку, аніж в’язаний светр. Але на світових подіумах колекції із в’язаними моделями з’явилися лише позаторік. Але настільки припали до душі модницям, що, схоже, ще не скоро вийдуть з моди.

Фото: @milano_streetstyle

Кейпи

Якщо ви давно мріяли відчути себе супергероєм, то такий верхній одяг створений для вас. Вузькі пальта можете відкласти на декілька років, адже цьогоріч вони втратили свою актуальність. Найкрасивіші модні образи зими 2018/19 

Фото: @jobellartdirector

Багатошаровість

Тільки-но приходять холоди, багатошаровість стає популярною і без модних тенденцій. Головне правило цього сезону – поєднання різних фактур.

Фото: @yanarogozha

Колір металік

Коли модні тренди року диктують нам яскраві кольори для буденних образів, то це тільки тішить. Адже у похмурі зимові дні такі кольори тільки рятують від поганого настрою. Тому светр і пуховик сріблястих відтінків стане чудовим доповненням зимового образу.

Фото: Pepe Jeans

Одяг в клітинку

Шотландська клітинка не виходить з моди вже четвертий сезон поспіль. Костюми, сукні, пальта, спідниці – усі частини зимового гардероба можна сміливо купувати з цим принтом.

Фото: @milano_streetstyle

Твід

Жоден осінньо-зимовий сезон не можна уявити без твіду. Можливо, раніше ви не звертали уваги на цей благородний матеріал, тоді новий сезон – саме час навчитися носити вишукані вбрання з твіду.

Фото: @dacakockica.fashion

Відтінки горіха і каштана

Головні відтінки сезону мають нетривіальні та літературні назви. Іржа, колір дозрілого каштана, горіховий, охристий і гірчичний залишатимуться у тренді взимку 2018/19 року.

Фото: @sashaabo

Новини по темі