Обираємо теплі аромати: 5 осінніх парфумів

Обираємо теплі аромати: 5 парфумів цієї осені | 1+1
Фото: Unsplash

Додай до улюбленої колекції запахів декілька смачних осінніх ароматів.

Поділитися:

Осінь — час легкого спліну та нескінченних дощів. Однак ця пора року грає не тільки меланхолійними мотивами холодних і похмурих днів. Осінь — це симфонія іскристого золотом і багрянцем листя, вологої прохолоди таємничих і мовчазних вулиць, затишної тиші маленьких двориків, теплого одягу, запахів пряного гарячого шоколаду і зігрівальних парфумів. Теплі та солодкі аромати розвіють смуток, пробудять любов до життя і подарують гарний настрій.

Додайте до ароматної колекції кілька смачних осінніх парфумів.

1. Eau De Cashmere (Guerlain)

Романтичну композицію туалетної води розкривають звабливі ноти запашного рожевого перцю, кисло-солодкого мандарина, чуттєвого бергамота, підхоплені несміливими акордами ніжної лаванди, солодкого ірису, овіяних насиченою деревною терпкістю білого кедра. П'янкі переливи оксамитового ветивера, чуттєвого геліотропа та спокусливого мускусу створюють стійкий ароматний шлейф, у який хочеться загорнутися, немов у теплий кашеміровий плед.

2. Angel (Thierry Mugler)

Вишукане звучання парфумованої терції розливається збадьорливими відгомонами запашного персика, сонячного абрикоса, соковитої дині, ароматного мандарина та пряного бергамота, що кружляють у задерикуватому твісті зі спокусливими шоколадно-карамельними мотивами та смачними вкрапленнями сливи й страстоцвіту. Стійкий шлейф просочений чарівними ароматами пікантної ванілі, пачулів і чарівливого сандалового дерева. Якщо ви втомилися від холоду осінніх сумовитих днів — скористайтеся парфумами: ти опинишся в теплому ліжку з улюбленою книгою в руках, а поруч на тумбочці тарілка бабусиного медового печива і чашка гарячого фруктового чаю.

3. Hot Toddy (Demeter Fragrance)

Зігрівальний унісекс-коктейль виділяє дивовижний і неординарний аромат вершкового масла, просочений насиченим звучанням апетитних ноток коричневого цукру і терпкого лимона. Шлейфовий серпанок приправлений букетом запашних прянощів, змішаним з п'янким ароматом темного рому, оксамитового мускатного горіха і кориці, яка огортає тіло і пестить його ніжними дотиками. Уявіть: за вікном лютує осіння негода, а ви сидите в глибокому м'якому кріслі біля палахкотіння каміна, загорнувшись у великій картатий плед, у твоїй руці — стакан гарячого пуншу; ви неспішно робите ковток, спостерігаючи за спокійною грою полум'я в каміні та насолоджуючись мірним потріскуванням полін на тлі стукоту крапель дощу. У цьому зображенні — вся суть аромату Hot Toddy, який дарує відчуття спокою, домашнього тепла, затишку, гармонії й умиротворення.

4. Chocolate Greedy (Montale)

Парфуми виткані дивовижним переплетенням акордів гіркого марокканського апельсина і бобів тонка. Звабливі ноти пряного какао та терпкої кави благородно підкреслюють центральні мотиви композиції. Солодкі відгомони сухофруктів і чарівної ванільної есенції захоплюють у світ чарівних ароматів осені, розбурхують і дражнять свідомість. Запах переносить власника в маленький затишний ресторанчик, за вікном — жовтневе буйство фарб, а на твоєму столику — шоколадне печиво і тепле какао з апельсиновою цедрою, злегка приправлене ваніллю.

5. Poivre Samarcande (Hermès)

Букет звабливих теплих запахів переливається загадковим звучанням багатовікового величного дуба і вологого моховитого покриву. Деревні відзвуки тануть у різноманітті привабливих зелених ноток, які віддають димком. Серце аромату просякнуте загадковими хвойними акордами віргінського кедра і пікантної паприки, які відтіняє пекуча пряність кмину і гострота запашного чорного перцю. Неповторний аромат захоплює в зачарований осінній ліс: смолисті та деревні аромати огортають фігуру самотнього мандрівника, у якого у великому термосі — зігрівальний чай з букета східних спецій і прянощів.

Особливо насичено і тонко аромати розкриваються в похмурі, дощові дні, наповнюючи їх ніжністю і чарівним теплом, огортаючи власника зігрівальним серпанком. Тому осінь — ідеальний час, щоб вибрати нові парфуми, тож не барися!

Новини по темі