Парламентські вибори-2019 ОНЛАЙН: Марафон ТСН і спецвипуск «Право на владу»

Парламентські вибори-2019: Дивись онлайн марафон ТСН Вибір країни і спецвипуск Право на владу
Фото: Getty Images

Дізнайся першим, якою буде нова Верховна Рада України.

Поділитися:

Сьогодні, 21 липня, в Україні відбуваються позачергові парламентські вибори. За голоси громадян змагаються 22 партії і понад 5 тисяч мажоритарників. 

Найсвіжішу інформацію про вибори до Верховної Ради дізнавайся на телеканалі 1+1. Вже о 18.00 ДИВИСЬ ОНЛАЙН марафон ТСН «Вибір країни», о 20:00 — результати власного екзит-полу ТСН, а о 22:00 не пропусти спецвипуск суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу», яке вперше пройде за межами студії, просто неба у Межигір’ї.

За усім цим ти можеш спостерігати під час онлайн-трансляції на 1plus1.ua. Та перед тим, як розпочати перегляд, зараєструйся на сайті! З одного облікового запису можна дивитися прямий ефір на будь-яких 5 пристроях одночасно. Вартість платної підписки становить 15 грн за 3 місяці. Також доступна тріальна версія для ознайомлення з продуктом.

Дізнавайся більше тут: 1+1 media додала платну підписку на сервіс онлайн-телебачення 1+1 video

Згідно з результатами екзит-полу, який на замовлення каналу 1+1 провели Kantar TNS та Info Sapiens, до Верховної Ради проходить 5 партій. За попередніми даними, найбільше голосів українці віддали партії «Слуга народу» (44,4%), далі йде Опозиційна платформа «За життя» (12,5%), «Європейська солідарність» (8,5%), «Батьківщина» (7,7%), «Голос» (6%). Партія «Сила і честь» за попередніми даними набирає 3,9%. З огляду на соціологічну похибку результати «Голосу» та «Сила і честь» знаходяться на межі, але ймовірність, що вони проходять у парламент, є.

Загалом опитано близько 40 000 виборців. Опитування виборців в багатомандатному виборчому окрузі проведено на 600 виборчих дільницях по всій України (крім спеціальних, закордонних дільниць та окупованих територій). Метод: особисте інтерв’ю на виході з виборчих дільниць (екзит-пол). Теоретична статистична похибка вибірки — не більше 0,7%, але з врахуванням дизайн-ефекту та досвіду попередніх екзит-полів, який враховує і систематичні похибки (як-от неохоплення спеціальних та закордонних дільниць), компанії-дослідники припускають, що похибка не перевищить 3%.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 

1. Зірки українського шоу-бізнесу, які вирішили йти в політику

2. Екс-чоловік Камінської після розлучення йде на вибори?

Новини по темі