Стильні красунчики: Названо наймодніших чоловіків України

ТОП-10 наймодніших чоловіків України | Рейтинг | 1+1

Не лише MONATIK.

Поділитися:

Півтора місяці на ELLE MAN триває голосування за чоловіка, який краще від інших вміє стильно вдягатися. За звання наймоднішого традиційно змагаються музиканти, дизайнери, актори та інші публічні особистості України. 

Згідно з попередніми результатами, до першої десятки потрапили й зірки проектів 1+1. Наразі сходинки на верхівці рейтингу посіли тренер «Голосу країни» MONATIK, учасники «Танців з зірками» Сергій Бабкін, Іраклі Макацарія і Олександр Скічко, а також частий гість «Сніданку з 1+1» Євген Клопотенко.

Фото: instagram/babkin_official

Фото: instagram/maqatsa

Фото: instagram/klopotenko

Окрім них на лідерство претендують музикант Дмитро Шуров, PR-менеджер Тіни Кароль Павло Орлов, співак Макс Барських, шоумен Микита Добринін та бізнесмен Дмитро Смірнов. 

Переможців премії ELLE MAN AWARDS цього разу буде кілька. Одного оберуть шляхом голосування на сайті, ще двох назвуть редакції ELLE та ELLE MAN, а четвертого — головний партнер події. Віддати голос за найстильнішого чоловіка України можна до 5 листопада. 

Варто зазначити, що серед номінантів також є дизайнер Андре Тан, актор серіалу «Великі Вуйки» Артур Логай і шоумен Володимир Остапчук. Вони потрапили у топ-20.  

А ось редакція «ЖВЛ» склала свій чоловічий, проте більш пікантний рейтинг. Дивись, які знаменитості відзначилися найспокусливішими сідницями: 

Більше новин про модних зірок:

1.10 відомих чоловіків, які відростили бороду і стали секс-символами

2. Понад мільйон переглядів за добу: Новий кліп MONATIKa підкорює YouTube

3. Франсіско Гомес на високих підборах вразив новим образом (фото)

4. Бабкін та його вагітна дружина знялися оголеними у новій фотосесії

5. Українські зірки показали, як насолоджуються осінню

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter

Новини по темі