Успішний бізнесмен та багатодітна мама спробують збудувати щасливу родину

Бізнесмен та багатодітна мама у проекті Одруження наосліп

У реаліті-шоу психологи створюють пару на основі емоційно-сексуальної сумісності.

Поділитися:

Сьогодні о 22:45 глядачі «1+1» побачать нову серію реаліті-шоу Одруження наосліп. Ведучі проекту Єгор Тополов і Олена Любченко підбиратимуть учасникам пару на основі психологічної та емоційно-сексуальної сумісності.

Героями сьогоднішнього випуску стануть Олександр і Світлана. Чоловік мріє про дівчину, яка подарує йому крила для нових звершень. Олександр вже має три ресторани, заради заснування яких продав квартиру й дві машини. Світлана також має власну справу й виховує чотирьох діток.

Мрію зустріти чоловіка, який буде для мене опорою. А я обіцяю стати його янголом, ― говорить жінка.

Психологи впевнені, що сильна й харизматична Світлана та щирий і амбітний Олександр стануть гармонійною парою, довершуючи й надихаючи одне одного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як не піддаватися на маніпуляції: Поради від Олени Любченко

Весілля учасників проекту розпочнеться зі щирого сміху та взаємних компліментів. Такими ж насиченими та сповненими сюрпризами будуть подальші будні молодят. Олександр і Світлана долатимуть разом страхи і підкорять висоту. Переломним моментом у стосунках пари стане знайомство з родиною Світлани. Тільки у день зустрічі з сім’єю вона зізнається Олександру, що має чотирьох дітей. Така звістка шокує чоловіка. «Я боюсь, що не впораюсь із такою відповідальністю», ― зізнається він. Олександр опиниться між великою симпатією до дружини й неготовністю взяти на себе обов’язки батька. Світлана, ображена й навіть розгнівана ваганнями чоловіка, зніме обручку й жбурне її на стіл.