Людмила Барбір повчила Єгора Гордєєва айкідо (відео)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Ведучі Сніданку з 1+1 показали, як проведуть літо.

Поділитися:

Команда Сніданку з 1+1, яка продовжує допомагати українцям прокинутися спекотними ранками, зняла серію нових яскравих роликів з улюбленими ведучими шоу. Людмила Барбір, Руслан Сенічкін, Неля Шовкопляс, Єгор Гордєєв, Валентина Хамайко та Олександр Попов показали, чим займатимуться цього літа.

Людмила Барбір давно захоплюється японським бойовим мистецтвом – айкідо. Проте цього літа до тренувань вона вирішила залучити свого колегу – Єгора Гордєєва. І хоча телеведучий чи не вперше опановував єдиноборства, у кумедному ролику він вже демонструє перші успіхи в новому захопленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Барбір побореться за чорний пояс з айкі-дзюдзюцу

Неля Шовкопляс – мама двох бешкетливих близнюків, тому вже починає готуватися до зими та робити консервацію для своїх малюків. А приготувати смачний полуничний компот своїй колезі допомагає народний кулінар із співочою душею Руслан Сенічкін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єгор Гордєєв зізнався, що готовий до романтичних стосунків

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс: «Лише зараз я дозволяю собі бути собою»

«Сніданок. Вихідний» цього літа бере паузу у прямих ефірах та виходить у записі. Тому в Олександра Попова нарешті з’явився час просто позасмагати на галявині. Проте напружений графік ведучого та актора дається в знаки: він просто засинає, а його партнерка Валентина Хамайко знаходить його вже із сонячними опіками. Цікаво, що разом із Поповим у відео знявся і його чотирилапий улюбленець – мармурова такса Додо, яку явно здивував зовнішній вигляд господаря після «сонячних ванн».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Хамайко чекає на четверту дитину

Крім того, вагітна четвертою дитинкою Валентина Хамайко не збирається йти у декрет і вже наступного тижня замінить в ефірі Сніданку з 1+1 Нелю Шовкопляс, яка їде у невелику відпустку з родиною.

Команда Сніданку з 1+1 також закликає глядачів ділитися своїми планами на літо: записувати відео чи коментарі у соціальних мережах із #сніданок_літо.

 

Новини по темі