«Міняю Жінку»: Тракторист стане справжнім мачо, а спокійний відмінник — бруталом

Міняю жінку
09:30
Будні
В проекті «Міняю Жінку» тракторист стане справжнім мачо, а спокійний відмінник — бруталом | 1+1
Фото: unsplash.com

Учасники реаліті відчують, яка вона – сила жінки!

Поділитися:

Сьогодні, 8 жовтня о 22:45, глядачі каналу 1+1 побачать продовження 14 сезону улюбленого реаліті-шоу мільйонів українців – «Міняю жінку».

Цього разу в обміні будуть брати участь дещо схожі родини. Перша сім’я з села Дніпрельстан, що в Запорізькій області. Мама Ліна – продавчиня м’яса на базарі. Вона гуру в цій справі, адже має 25 років стажу. Тато Андрій – тракторист.

Пара створила родину не так давно і виховує двох синів від попередніх шлюбів – Євгена та Данила. Подружжя познайомилося в інтернеті, та це не завадило їм вже після першої зустрічі почати жити разом. На проект Ліна та Андрій пішли для того, щоб поділитися своїм досвідом ведення побуту, а також побачити, як живуть інші.

Друга родина проживає в дачному кооперативі в Сухому Лимані. Мама Тетяна працює візажистом-бровістом, тато Олег займається монтажем та інсталяцією систем автономного поливу.

Познайомилася пара у спільній компанії та, за словами Тетяни, вона одразу розгледіла в чоловікові якості, які, на її думку, повинен мати ідеальний сім’янин. Разом чоловік та жінка живуть 11 років, але з часом вони зрозуміли, що їм вже не так цікаво один з одним. Романтика зникла, а на її місце прийшла стабільність. Саме тому вони й вирішили взяти участь у проекті.

Вже у перший день обміну жінки були приємно здивовані. Кожна з них підготувалася до приїзду нової мами: причепурила оселю та приготувала їжу. Ліна була щаслива, що в новій родині є донька, втім, зустріч із чоловіком дещо її збентежила – тато, познайомившись з мамою, відправив її сапати грядки.

Тимчасом Тетяна вже у перший робочий день зрозуміла, що з комунікацією в неї не все так добре, тому продавати м’ясо буде складно.

Під час зміни правил жінки вирішили підкорегувати життя родин. Ліна захотіла побачити в новому чоловікові справжнього брутала, тому повела його в «Тир» постріляти.

Тетяна ж вирішила налагодити стосунки між батьком та синами, тому зблизила їх спільною справою – риболовлею. І їй все вдалося, адже діти вперше відкрились татові та розповіли про своє особисте життя, що дуже вразило Андрія. Ще одне правило, яке впровадила жінка – перетворити нового чоловіка на мачо. На нього чекала повна «прокачка» по всій б’юті-програмі. А як закінчився обмін і що з нових правил сподобалося родинам, а що ні, дізнаєшся вже сьогодні.

Принагідно хочемо нагадати, що сайт 1plus1.ua створив нову рубрику «Перший раз із Ясею», яка набуває все більшої популярності. Тож, якщо тебе цікавить, як не «потонути» в буденності та урізноманітнити своє сексуальне життя з коханою людиною, переходь за посиланням

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі