Дмитро Комаров опанував 10 різновидів літаків (ФОТО)

Дмитро Комаров опанував 10 різновидів літаків (ФОТО)

Незвичному для України захопленню ведучого "КП в Україні" присвятив окремий репортаж. 

Поділитися:

За якихось півроку йому вдалося опанувати 10 різновидів літаків та деякі фігури складного пілотажу! Незвичному  для України захопленню ведучого "КП в Україні" присвятив окремий репортаж.

"2015 був якимось неймовірно важким у роботі, вихідні дні можна перерахувати на пальцях однієї руки. А голову все одно потрібно розвантажувати. І коли у моє життя несподівано прийшла авіація - це стало чудовим  розвантаженням, яке тебе повністю перемикає і "відключає" від дійсності. Прямо з монтажу я міг поїхати до аероклубу. Кілька "бочок", кілька мертвих петель - і ось я, "перезавантажений",  знову можу повернутися до роботи з новими силами!"

Ведучий наголошує, що у його житті це не примха, а необхідність. Глядачі "1+1" протягом сезону про Індонезію та Болівію бачили, що знімальній групі доводиться пересуватися на літах у аварійному стані.

"Я багатьма екстремальними видами спорту займаюся або займався. По-перше, я лижник-фрірайдер. Обожнюю спуски по цілині, поза трасою. Я альпініст і не можу без гір. Раніше стрибав з парашутом і займався каякингом. Але ось літаки і все, що пов'язано з пілотуванням, любив ще з дитинства. Я і зараз колекціоную міні-моделі літаків, і намагаюся в кожній новій країні купувати щось новеньке. По роботі - без перебільшення - у нас з оператором сотні перельотів. Ми літаємо там, де немає цивілізації і куди неможливо дістатися іншим транспортом, крім приватної авіації - джунглі, регіони начебто Амазонії в Болівії ... Все літачки - 2х або 4-місні, і за їх станом часто не стежать.

Під час таких польотів я часто сиджу на місці другого пілота і нічого не роблю. Ми летимо незрозуміло де, незрозуміло на чому і незрозуміло з ким. Мене завжди непокоїло, що перед руками штурвал, панель приладів, а я і близько не розумію, що робить пілот і що можна зробити "у разі чого"

Ексклюзивні фото та поради початківцям у подоланні своїх фобій шукайте у новому випуску "КП в Україні". Відсьогодні номер з Дмитро Комаровим на обкладинці у продажу.

Новини по темі