Останній випуск Короля десертів та неймовірні кінокомедії: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Програма 1+1

Дізнайтеся, що показуватиме телеканал 1+1 найближчим часом.

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на 1+1 цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

«Величне століття. Нова володарка», з понеділка по п'ятницю о 17:15

Дервіш-Паша опиняється у в'язниці, і Хандан Султан вирішує його навідати. Поки Кесем карає всіх, хто брав участь в нічному проникненні Софіє до палацу і крадіжці Мехмеда, Халиме Султан підслуховує всі її плани і розповідає їх Софіє. Султан Ахмед незадоволений умовами миру з Австрією, але вирішує терміново повернутися до столиці, як тільки но дізнався про смерть великого візира. Як розвиватимуться події далі - дивіться у нових серіях серіалу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 цікавих фактів про виконавицю головної ролі у серіалі Величне століття Анастасію Тсілімпоу

«Дві матері», з понеділка по четвер о 20:30

Зоя поставила Андрію умову: якщо він не згадає, хто вона – контракту з «Ластар» не буде. Жінка також завітала до кав’ярні Марти, поступово підбираючись ближче до свого сина. Стас помічає, як Зоя «намагається затоваришувати» з Мартою і хвилюється про її плани. Зоя зустрічається також із батьком Марти, натякаючи, що на його руках кров. Аби налагодити переговори із компанією «Ластар», Андрій навіть ладен переспати з Зоєю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Атанасова показала відверте фото в ліжку зі зйомок серіалу Дві матері

«Модель XL», у вівторок о 21:30

У тиждень спокусливих випробувань у моделей здадуть нерви. Кому вдасться опанувати себе та розкрити свою сексуальність, а хто вже готовий поїхати додому – дізнайтесь вже у вівторок о 21:30 на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниці Модель XL змагатимуться проти професійних моделей зі стандартними формами

«Король десертів», у середу о 21:30

У середу настане час вирішальної битви справжніх королівських десертів. Хто з трьох кондитерів здобуде звання Короля десертів?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актори Школи приготують солодощі на Королі десертів

«Вечірній квартал», у суботу о 21:15

27 жовтня – новий Вечірній квартал. Найкращі гумористи країни виступлять з новими жартами. Не пропустіть новий Вечірній квартал 27 жовтня о 21:15 на телеканалі 1+1.

«Наречена-втікачка», у неділю о 14:50

Меггі весь час утікає з-під вінця, а все тому, що до цих пір не може розібратися, який чоловік їй потрібен. Так вона вчиняла чотири рази, поки не зустріла відомого журналіста, який має намір нарешті окільцювати навіжену дівчину.

Фото: Кадр з фільму «Наречена-втікачка»

«Диявол носить Prada», у неділю о 17:30

Провінційна дівчина Андреа після університету отримує посаду помічниці всесильної Міранди Прістлі, деспотичного редактора одного з найбільших нью-йоркських журналів мод. Андреа завжди мріяла про таку роботу, не знаючи, з яким нервовим напруженням це буде пов'язано. Незабаром вона дізнається всі жахи глянцевого світу, а головне - буде змушена зробити вибір між кар'єрою і коханням.

Фото: Кадр з фільму «Диявол носить Prada»

«Танці з зірками», у неділю о 21:00

У минулому ефірі кожна пара показала особливий номер на тематику цирку. У новому випуску танцювального шоу на вас чекає ще більше пристрастей, інтриг та яскравих постановок на паркеті. Не пропустіть неймовірне шоу й голосуйте за своїх фаворитів у новому ефірі Танців з зірками вже у неділю о 21:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іраклі Макацарія відверто розповів про свої недоліки

Новини по темі