Прем'єра 2 сезону серіалу Школа: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Дізнайтеся, що показуватиме телеканал 1+1 найближчим часом.

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на 1+1 цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

«Школа. Недитячі ігри», з понеділка по четвер о 20:30

Кохання не знає правил! Нові історії, нові почуття, нові герої. Іноді канікули - це маленьке життя з великими таємницями та серйозними проблемами. Вони повернулися до школи майже дорослими. Не пропустіть довгоочікувану прем'єру 2 сезону серіалу Школа у понеділок о 20:30 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТТАКОЖ: Як підготувати дитину до школи: поради батькам

«Всі в захваті від Мері», у вівторок о 22:35 

Все почалося 13 років тому з утисненої гідності Теда, хронічного невдахи, що постійно ставить себе в комічні ситуації. Недотепі Теду не дуже щастить у житті, але зате одного разу пощастило в любові: коли йому було 17, він зустрів Мері.

Фото: Кадр з фільму "Всі в захваті від Мері"

«Любов зла», у середу о 22:40

Головний герой - молодий чоловік, який не може знайти собі дівчину і завести з нею стосунки, тому що шукає виняткову красуню, хоча сам зовні не вельми красень. 

Фото: Кадр з фільму "Любов зла"

«Світське життя», у суботу о 00:00

Відверті провокації, яскраві зустрічі та гучні зіркові сенсації – від Катерини Осадчої нічого не приховати. Не пропустіть найцікавіші світські новини у новому випуску Світського життя.

«Танці з зірками», у неділю о 21:00

Вже цієї неділі 14 зіркових учасників та їхні партнери знову вийдуть на паркет легендарного шоу , аби поборотися за омріяну перемогу та подарувати глядачам неймовірні емоції. У першому ефірі вони довели, що гідні перемоги, але вистояти зможуть лише найяскравіші та найталановитіші танцюристи. За правилами проекту, професійні танцюристи складають пари українським зіркам, які на очах у телеглядачів під час прямих ефірів повинні продемонструвати свої танцювальні здібності. Виконання танцювальних композицій оцінюють телеглядачі й професійне журі, до складу якого увійшли улюбленці публіки: тренер «Голосу.Діти» MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма. Ведучим сезону став Юрій Горбунов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чий танець найсексуальніший? Опитування

Новини по темі