Прем'єра серіалу Дві матері: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Дізнайтеся, що показуватиме телеканал 1+1 найближчим часом.

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на 1+1 цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

«Величне століття. Нова володарка», з вівторка по п'ятницю о 17:15

У Стамбул прибуває сераскір Куюджу Мурат-Паша і зустрічається з повелителем. Кесем намагається дізнатися у Джаннет про таємницю Фахріє, але марно. Тоді Кесем почала шукати важелі тиску на Джаннет, і тут Халиме розповідає Кесем про те, звідки у Дженнет шрами на обличчі і радить їй поговорити про це з Кумру-Хатун. Як розвиватимуться події далі - дивіться у нових серіях серіалу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 цікавих фактів про виконавицю головної ролі у серіалі Величне століття Анастасію Тсілімпоу

«Дві матері», з вівторка по четвер о 20:30

Новий український серіал Дві матері розповідає історію двох молодих жінок, Марти та Зої, долі яких назавжди пов’язала смерть близької людини. Марта – наречена, а Зоя – сестра загиблого талановитого хлопця Сергія. Неспроможна пережити смерть коханого, вагітна Марта втрачає їхню дитину та згодом дізнається про страшний діагноз – безпліддя. До того ж, Зоя вважає Марту винною у смерті брата та прагне помститися за це. З часом доля знову переплітає у химерний вузол життя дівчат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Атанасова показала відверте фото в ліжку зі зйомок серіалу Дві матері

«Модель XL», у вівторок о 21:30

Для десятки найкращих настав час глобальних змін. Хто впорається з викликом та почне кар’єру в шоу-бізнесі, а хто зламається і поїде додому – дізнайтесь вже у вівторок о 21:30 на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця Модель XL станцювала тверк у кліпі виконавця Поліграфа Шарікова

«Король десертів», у середу о 21:30

У середу на кухні пануватиме справжня магія. Але як причарувати десертом, коли суддями стануть суперники? Не пропустіть шоу Король десертів у середу о 21:30 на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актори Школи приготують солодощі на Королі десертів

«Жіночий квартал», у суботу о 21:15

Це гумористичний проект виробництва студії Квартал 95 - Жіночий Квартал, учасницями якого стали 14 дівчат. Шоу сповнене яскравими танцювальними і вокальними номерами, гумористичними сценками та дотепними жартами, які допоможуть жінкам із легкістю подивитися на актуальні події у житті. На сцені Жіночого Кварталу жартують про кохання, заміжжя, побутові та сімейні теми, а також про зірок шоу-бізнесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 нових виступів Жіночого кварталу, що змусять вас сміятися до сліз

«Танці з зірками», у неділю о 21:00

У минулому ефірі кожна пара показала особливий номер на українську тематику. У новому випуску танцювального шоу на вас чекає ще більше пристрастей, інтриг та яскравих постановок на паркеті. Не пропустіть неймовірне шоу й голосуйте за своїх фаворітів у новому ефірі Танців з зірками вже у неділю о 21:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вперше в історії у Танці з зірками повернулась одна з пар

Новини по темі