3 способи, як полегшити тортури схуднення

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Дієтолог розповіла, як почати худнути з насолодою.

Поділитися:

Ведуча Сніданку з 1+1 Неля Шовкопляс вирішила кинути собі виклик і почала худнути. Допомагає їй у цьому дієтолог Наталія Самойленко. Як худнути із задоволенням та без шкоди без здоров’я - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як переконати дитину їсти овочі і фрукти: Поради дієтолога

1. Зменшити кількість вуглеводів. Від улюблених консервацій та смаженої картоплі доведеться відмовитись. Продукти, що багаті на вуглеводи, дарують нам енергію, однак підвищують рівень інсуліну в крові. 

Якщо продукти підвищують рівень інсуліну в крові, вони вам не підходять для споживання у другій половині дня, - зауважує дієтолог. 

2. Головними у раціоні повинні стати білки, а саме сир, яйця, курка, гриби, риба та овочі. Лікар радить харчуватися 5 разів на день малими порціями з інтервалом у 3 години. І жодних перекусів!

3. Порушувати правила здорового раціону харчування буває навіть корисно. Дієтолог зауважує, що бажання з’їсти щось шкідливе - абсолютно нормальне і виникає у кожної людини. Порушувати правила можна правильно! До прикладу, не робіть це часто (1 чи 2 рази на тиждень). 

Дозволяйте собі раз на тиждень те, чого душа забажає. Це дуже корисно особливо з точки зору психології. У нашій голові не виникає жорстких рамок і складається враження, що нам можна все. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поради дієтолога: 5 причин, чому треба їсти інжир

Новини по темі