Поради експерта: З якими продуктами найкраще поєднувати салямі

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Експерт розповіла, з чим смачно і корисно смакувати м’ясним делікатесом.

Поділитися:

У програмі Сніданок з 1+1 гастрожурналіст Ольга Карі розказала, як правильно обрати салямі, наскільки часто і кому її можна вживати.

За словами експерта, салямі не може бути основою раціону. Цей вид ковбаси дуже калорійний, тому для дорослої людини достатньо з’їдати 1-2 шматочки вдень. Крім того, до складу салямі входить багато спецій і часник – усе це подразнює шлунок.

Експерт не рекомендує їсти делікатес на сніданок. Найкраще смакувати салямі в обід.

І пам’ятаєте, краще їсти менше салямі, але дорожчої ковбаси, – каже Ольга Карі.

ІЗ ЧИМ ЇСТИ САЛЯМІ

1. Хліб

Проте варто смакувати салямі лише з чорним хлібом – він корисніший і менш калорійний.

2. Зелень

Салямі найкраще поєднувати з великою кількістю зелені. Також ковбасу можна додавати до салатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правильний спосіб зберігання свіжої зелені в холодильнику

3. Супи

У суп салямі треба додавати тоді, коли страва вже зварена. Ковбаса подарує першій страві смаку та поживності.

4. Фрукти

Для тих, у кого нема проблем із шлунком, можна посмакувати салямі з яблуками та динею. Проте експерт попереджає, що це поєднання не дуже корисне.

Нагадаємо, що нещодавно Олексій Душка дав поради, як обрати якісні ковбасні вироби.

Новини по темі

Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Приймаю