Валентина Хамайко святкує День народження: який зворушливий подарунок зробили ведучій чоловік та колеги

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Валентина Хамайко святкує День народження!

Поділитися:

Чарівна та енергійна: ведучій "Сніданку. Вихідного" та акторці Валентині Хамайко сьогодні виповнилось 40 років! У студії "Сніданку з 1+1" її по відеозв'язку привітали колеги Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв. Валентина також розповіла, з чого почався її ранок іменинниці та який сюрприз приготував чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Хамайко та Олександр Попов розповіли, як ділять між собою ефірний час

Валентина Хамайко — киянка. Закінчила Національний медичний університет імені О. О. Богомольця. До "Сніданку з 1+1" вона працювала провізором в аптеці, акторкою, ведучою на радіо та моделлю. У 2003 навіть стала найкращою моделлю року в Україні! 

Валентина є ведучою "Сніданок. Вихідний" вже понад 5 років. Зізналася: про цю програму мріяла давно.

Я в житті пробувала мільйон варіантів, поки не знайшла той ідеальний, який мені підходить.

На екрані, як і в житті, Валентина щира та сповнена енергією, а також завжди готова до експериментів. Вона натхненна тим, чим займається, а домашня кухня вже давно стала справжнім знімальним майданчиком! А окрім чудової роботи на телебаченні, Валентина — прекрасна домогосподарка, мама чотирьох дітей та господиня прекрасних собачок Мімі та її щенят

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ведучий "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв у своєму привітанні зазначив:

Ми якось були у Валентини вдома. Ми там і працювали, і відпочивали. Я не розумію, як можна однією рукою створювати затишок, другою рукою бути з дітьми, третьою рукою бути з чоловіком, а четвертою — бути з друзями? Це шок! Валя, любимо тебе, нехай у тебе енергії постійно вистачає на всіх!

Ще одна колега Валентини Неля Шовкопляс також дуже зворушливо привітала колегу:

Валюшка, з Днем Народження тебе, ми тебе страшенно любимо! Дуже-дуже сильно! Особливо для мене ти як старша сестра. От я тебе саме так сприймаю. Я тобі дуже вдячна за те, що ти випромінюєш таку енергетику, жіночу мудрість, спокій, підтримку та впевненість у тому, що все буде круто. Що ми, жінки, можемо абсолютно все в цьому світі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренер "Голосу країни" Оля Полякова у свій День народження зізналася: "Багато років я була собою незадоволена"

Ведучі "Сніданку з 1+1" подарували Валентині величезний букет квітів. Хамайко подякувала за такі неймовірні емоції зранку:

Це дуже круто! Я в паузі між домом та басейном, де зараз маю забрати сина та отримую від вас таку шалену кількість позитивних емоцій. Дякую вам!

Проте Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв були не першими, хто привітав Валентину Хамайко. Вдома ведучій чоловік влаштував справжню весну та заінтригував цікавим сюрпризом:

Він знає, як я люблю квіти, тепло і сонце. Сьогодні зранку прокинулася та не могла порахувати кількість крокусів та гіацинтів, які вдома були розставлені всюди. І це настільки зворушливо, просто до сліз! Весна вдома! Все квітне та все пахне саме ось такими весняними ароматами перших квітів. Ще чоловік мені сказав, що в понеділок ми втечемо на 3 дні, знову ж таки, у весну. Куди та де він знайшов весну я не знаю.

Як Валентині Хамайко вдається поєднувати кар'єру і виховання чотирьох дітей? Дивіться сюжет:

 

Новини по темі