Віртуальні шлюби та силіконові гареми: Як японці рятуються від самотності

Світ навиворіт. Україна

Дмитро Комаров показав ще більше вражаючих місць у Японії

Поділитися:

У новому сезоні програми Світ навиворіт Дмитро Комаров вже встиг здивувати українських глядачів приголомшливими фактами про країну сонця, що сходить. Найвищий рівень суїциду, найшвидше метро, незвичні готелі та сексуальні збочення - японський світ вражає своєю прогресивністю та кардинально іншим менталітетом.У новому випуску «Світ навиворіт» покажуть весілля Дмитра Комарова

Почуття самотності. У Японії проживає 130 млн. людей, але існує ще близько 200 млн. нереальних жителів. Це аніме-персонажі, до яких більшість населення Японії відноситься, як до рідних. Створенням віртуального світу займаються спеціальні компанії.

В Японії навіть існують віртуальні дружини. Ви маєте змогу обрати собі дівчину і одружитися з нею.

Таким чином, японці рятуються від самотності, однак ця тенденція справді страшна. Статистика вражає - кожен другий японець не має пари. Більшість людей відмовляється від побудови реальних стосунків, бо бояться, що їх зрадять чи образять. Вони краще ладні заплатити гроші за звичайне спілкування у віртуальному світі. На утримання віртуальної дружини в місяць японські чоловіки платять від 3000 до 5000 доларів.

Справжнім шоком для мене стало те, що в Японії існують кімнати, зроблені у стилі храму, де чоловіки, одягнувши окуляри віртуальної реальності, одружуються із аніме-нареченими.

Силіконові гареми. Дмитро Комаров намагався розібратися, чому такі успішні та розумні люди, як японці, почуваються самотніми. Японці заміняють справжніх жінок силіконовими. Ніхто не соромиться продавати несправжніх жінок. Існують навіть спеціальні презентації ляльок для дорослих. Одна силіконова жінка коштує мінімум 5000 доларів. Лялька важить 27 кг.

Чоловіки на продаж. Самотнім жінкам у Японії важче справлятися з депресією. Однак і для них японці винайшли спосіб імітувати стосунки. Існує колектив так званих ідеальних чоловіків (хостів) із ультрамодними зачісками, в елегантних костюмах та у гарному настрої. Їх продають жінкам, як мрію.

Хости стають ідеальними партнерами на один вечір за гроші. Купити їх можна у спеціальних хост-клубах. В кінці вечора за все платять жінки. Заробіток буває різним - в середньому від 300 до 2000 доларів. Дмитро Комаров вирішив спробувати на собі дивовижну професію - розважати жінок приємним спілкуванням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Японія навиворіт: 5 дивовижних фактів про країну сонця, що сходить

Новини по темі