«Танці з зірками» 9 випуск онлайн – прямий ефір 20.10.2019

Танці з зірками
«Танці з зірками» 9 випуск онлайн – прямий ефір 20.10.2019

Дивись онлайн-трансляцію шоу «Танці з зірками» 20 жовтня на 1plus1.ua.

Поділитися:

Цієї неділі, 20 жовтня, о 21:00 на телеканалі 1+1 відбувся дев’ятий прямий ефір «Танців з зірками», що став дитячим. Так, зіркові пари вийшли на паркет разом із маленькими, проте дуже талановитими танцівниками країни. Також учасники пригадали, якими були в дитинстві та поділилися з глядачами особистими історіями. Судив їхні виступи оновлений склад журі: до Катерини КухарВлада Ями та Франсіско Гомеса долучився видатний балетмейстер та Народний артист України, 89-річний Григорій Чапкіс, який відтепер буде постійним суддею проекту.

На балконі учасників зустрічав гуморист, учасник першого сезону оновлених «Танців з зірками» Юрій Ткач. А також на глядачів чекав виступ MONATIKа – він виконав свій хіт «Каждый раз».

Відкрили яскравий вечір найталановитіші діти України. Вони ж цього вечора склали компанію на паркеті нашим зірковим учасникам.

Після них глядачів дивували вже учасники проекту. Першою на паркет вийшла найсексуальніша пара проекту Даніель Салем і Юлія Сахневич. Та цього разу вони відійшли від свого амплуа і виконали красивий квікстеп, що зігрів серця глядачів. Цим танцем учасники нагадали, що вже зовсім скоро – тепле сімейне свято Різдва. Думки суддів розділилися, і вони оцінили виступ у 34 бали.

Другими виступили Людмила Барбір і Дмитро Жук одразу із п'ятьма маленькими танцівниками. Такою «великою мексиканською сім'єю» вони станцювали запальну самбу. Члени журі засипали учасників зауваженнями, тож парі вдалося заробити 30 балів.

Після них на паркеті з'явились Олексій Яровенко й Олена Шоптенко. Пара вразила емоційним контемпорарі – танцем-розповіддю про сварки в сім'ї. Актор таки довів, що вартий участі в наступних ефірах. Членам журі сподобався виступ, і вони поставили учасникам 34 бали.

Продовжили танцювальний вечір Володимир Остапчук та Ілона Гвоздьова – учасники запалили паркет енергійним джайвом. Судді мали зауваження до техніки, тож пара здобула 32 бали.

Далі глядачів зворушили Ксенія Мішина і Женя Кот. Цієї неділі акторка виконала повільний вальс, який присвятила своєму синові Платону. Катерина Кухар назвала цей танець найчуттєвішим у цьому сезоні, та чоловіча частина журі розкритикувала пару. Врешті-решт учасники здобули 33 бали.

Нарешті на паркет вийшов найтехнічніший дует сезону – Анна Різатдінова та Олександр Прохоров. Учасники підірвали павільйон запальним хіп-хопом під хіт MONATIKA «LOVE IT ритм» – так, що навіть судді не всиділи у кріслах. Тож вкотре учасники здобули найвищу оцінку – 40 балів.

Наступними виконали свій танець Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар – пара підкорила яскраве ча-ча-ча. Судді не зрадили собі й були дуже прискіпливими до техніки учасників. Тож цього вечора їм вдалося заробити 31 бал.

Останніми з учасників на паркет вийшли Олена Кравець та Максим Леонов. Акторка приміряла образ «міс досконалість» Мері Поппінс і станцювала граційний фокстрот. Виступ захопив суддів, і вони нагородили пару 36 балами.

Та на цьому танцювальний карнавал не завершився. На паркет повернувся колишній суддя проекту, мультиартист MONATIK. Він виконав свій п'янкий хіт «Каждый раз» – і температура зросла до небезпечного рівня!

Нагадуємо, що зірки шоу чекають на твою підтримку. Голосуй у додатку 1+1 video, щоб врятувати улюблену пару від вильоту. Один «суперголос» у додатку 1+1 video дорівнює восьми смс!

Читай найцікавіші новини про учасників та суддів танцювального шоу:

1. Франсіско Гомес відірвався на концерті MONATIKа в Лондоні

2. Женя Кот із красунею-дружиною поділилися солодкими знімками

3. Катерина Кухар у мультяшному купальнику ніжиться в променях сонця (фото)

4. Що вдягнула Тіна Кароль, щоб підкреслити спокусливі форми

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі