Привіт у 2037 рік: ТСН заклала капсулу часу для майбутнього покоління

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Привіт у 2037 рік: ТСН заклала капсулу часу для майбутнього покоління
1plus1.ua

Команда ТСН записала звернення своїм колегам з майбутнього.

Поділитися:

Команда ТСН записала звернення своїм колегам з майбутнього та замурувала його у таємному місці в капсулі часу, яку мають відкрити через 20 років до 40-річного ювілею Телевізійної служби новин. 

У капсулу колектив новинної служби поклав мапу України, на якій окремо позначив зону АТО та територію анексованого Криму, брелок у вигляді тризуба з гранатою та патроном як символ війни на Сході України, чек із супермаркету на сало, картоплю, цибулю, чорний хліб та молоко, жетон у метро та квиток на громадський транспорт, аби порівняти ціни через 20 років. Також нащадки зможуть знайти у посланні дрібні копійки, яких в майбутньому вже, можливо, і не буде, а також долар, євро та фунт стерлінга із вказанням поточного курсу валют. Крім того, колектив ТСН поклав до капсули синьо-жовтий прапор із своїми побажаннями та лист, у якому звернувся до майбутніх колег.

«Привіт, ТСНівці 2037 року! Сподіваємося, що серед вас є навіть ті, хто цей лист і писав, і вони досі працюють. Адже серед нас є ті, хто створював цей великий бренд у 1997-му. Який він ТСН у році, коли працюємо ми? Це найпопулярніші новини в Україні з найбільшим рейтингом довіри.  Найпопулярнішим є і наш сайт ТСН.ua. Загалом в нашому департаменті працює близько 400 людей, і наше фото ми залишаємо в імпровізованій капсулі часу», - пишуть співробітники ТСН та просять у колег з майбутнього зробити сюжет про це послання:  «Ми кладемо вам флешку із відео, якщо, звісно ж, досі є пристрої, що читають флешки». 

Також у листі ТСНівці поставили майбутньому поколінню запитання, які турбують українців сьогодні, серед них зокрема: чи закінчилася війна на Сході України, чи працюють шахти на Донбасі, чи стала Україна членом Європейського Союзу, чи мандрують люди у космос, та чи є життя на Марсі. 

Нагадаємо, 2017 рік став ювілейним для команди ТСН, адже  українці вже 20 років дізнаються найголовніші події дня з випусків телевізійної служби.  До свого 20-тиріччя команда ТСН відкрила в Україні перший «Музей новин», який за 3 тижні відвідало майже 100 тисяч осіб, видала книгу «Незалежність очима ТСН», в які зібрала живі спогади про найважливіші події незалежної України, а також в ефірі «1+1» вийшов документальний фільм про створення та розвиток телевізійної служби «ТСН.20 років». 
 

Новини по темі