«Міняю жінку»: Чи приборкає фітнес-тренерка з Харкова свого нового чоловіка-тирана

Міняю жінку
09:30
Будні
Чи приборкає фітнес-тренерка з Харкова свого нового чоловіка-тирана | 1+1
Фото: GettyImages

В другому обміні візьмуть участь абсолютно різні родини.

Поділитися:

10 вересня о 22:45 глядачі каналу 1+1 побачать продовження 14 сезону улюбленого реаліті-шоу мільйонів українців – «Міняю жінку».

У Кропивницькому живе сім'я базарників-підприємців, яка займається продажем металопластикових конструкцій та меблів. Голова родини Вадим контролює бізнес, який веде його дружина Катерина.

Цікаво, що пара знайшла один одного на сайті знайомств для дорослих, і наразі у подружжя є дві доньки – старша Олена та трирічна Ксенія. Завдяки проекту сім'я вирішила урізноманітнити своє життя, а Катерина відчути – як це, коли чоловік вважає жінку королевою. 

Інша родина – фітнес-тренери із Харкова, для яких здоровий спосіб життя та доглянуте тіло не просто забаганка, а робочий інструмент. Дружина Тетяна вважає себе спортивною дівчиною та сексуальною мамою маленької Аліни. Вона знімається у відвертих фотосесіях та записує відеоуроки з вправами.

Вже у перший день обміну жінки були здивовані новими родинами. Фітнес-мама Тетяна не змогла стримати слів, коли побачила недоглянутий та неприбраний будинок. Нецензурний напис на стіні у спальні, намальований фарбою, повністю збентежив дівчину. А після знайомства з новим чоловіком вона запідозрила – в домі живе тиран, який може зневажливо ставитися до своєї дружини. 

Проте й Катерину її новий чоловік не втішив гостинністю. Жінка зовсім не очікувала, що її не будуть годувати та змусять худнути. А той факт, що чоловік неохоче дає гроші на салонні процедури цілком її засмутив, адже вона розраховувала на розкішний відпочинок якомога далі від дому та роботи.

Вже сьогодні о 22:45 дізнайся, чим закінчиться зміна правил у Кропивницькому та боротьба за здоровий спосіб життя у родині спортсменів. 

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 

1+1 презентує нові серії проекту «Міняю жінку»

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі