Дружина Ями розтанцювалася, а Потап написав пісню тещі: 5 гучних зіркових новин тижня

Дружина Ями розтанцювалася, а Потап написав пісню тещі: 5 гучних зіркових новин тижня
Фото: instagram/vladyama_official

Залишайся в курсі подій.

Поділитися:

Зіркове життя – справжній вир подій, у якому напрочуд легко загубитися. Та деякі новини настільки яскраві, що їх у жодному разі не можна пропустити. Тиждень, що минає, виявився багатим на цікавинки, тож редакція 1plus1.ua пропонує тобі переглянути найгучніші з них.

Дружина Влада Ями здивувала спокусливим танцем

Фото: instagram/vladyama_official

Цей тиждень приніс нам нове танцювальне відкриття – в Instagram засяяла кохана дружина Влада Ями. Ліліана підготувала для шанувальників гарячу хореографію у популярному стилі Vogue. Так, навіть суворий суддя «Танців…» не стримав емоцій, та погодився, що дружині вдалося його затьмарити. Переглянути гарячий виступ Ліліани зможеш тут.

Потап завоював прихильність тещі

Фото: Прес-служба MOZGI

Натомість український репер Потап відкрив секрет чудових взаємин із мамою його дружини Насті Каменських. Виявляється, заради порозуміння з тещею він написав для неї пісню. І його план завершився успіхом. Переконайся тут.  

Танцював для коханої

Дивував цього разу і легенда «Танців з зірками» Григорій Чапкіс. У півфіналі шоу він виконав зворушливий вальс і присвятив його молодшій на 51 рік коханій. Виступ хореографа підкорив серця усіх глядачів. Приєднатися до числа вражених зможеш за посиланням.

Більше не холостяк?

Фото: Getty Images

Днями світ сколихнула новина про таємні заручини затятого голлівудського холостяка Кіану Рівза. Романтична історія оповита загадкою, тож редакція 1plus1.ua вирішила провести власне невелике розслідування. Усе, що ми з’ясували, дізнаєшся тут.

Найвпливовіша постать у світі моди

Фото: Getty Images

Популярна платформа пошуку модних товарів Lyst з’ясувала, хто диктує світові правила стилю. Так, виявилось, що після того, як ця красуні виходить у світ, інтерес до схожого одягу зростає мінімум на 200%. Є ідеї, хто вона? Перевірити свої здогадки за посиланням.  

Бонус

Фото: Vogue UA, Paul Bellaart

Пропонуємо твоїй увазі новину, яка цього тижня зібрала найбільшу кількість переглядів на сайті 1plus1.ua. Так, перше місце посіло подружжя Володимира та Олени Зеленських. Їхня романтична фотосесія вражає щирістю почуттів. Переглянути атмосферні знімки зможеш тут.

Читай найсвіжіші зіркові новини на сайті 1plus1.ua:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі