Група 1+1 media та Фонд «Повернись живим» зібрали 15 000 000 грн у межах проєкту «Ліга Аеророзвідки»

Групі 1+1 media та Фонду Повернись живим вдалося зібрати 15 000 000 грн благодійних донатів на закупівлю мобільних пунктів управління БпЛА

Таким чином, команда зможе придбати пʼять спеціально обладнаних автівок, які є вкрай важливими для українських розвідників.

Поділитися:

1 червня група 1+1 media спільно з Фондом «Повернись живим» закрили важливий збір в межах тематичного проєкту «Ліга Аеророзвідки». Так, спільними зусиллями вдалося зібрати 15 000 000 грн благодійних донатів на закупівлю мобільних пунктів управління БпЛА. Таким чином, команда зможе придбати пʼять спеціально обладнаних автівок, які є вкрай важливими для українських розвідників. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У спецпроєкті Дмитра Комарова «Рік. За кадром» покажуть залаштунки офісу Президента України та особливості його роботи під час війни

Зазначаємо, що попередньо організатори ставили собі за мету акумулювати 10 000 000 грн, проте, завдячуючи активності всіх небайдужих, вдалося зібрати набагато більше коштів та закрити збір раніше заявленої дати. Адже заохочували доєднатися до проєкту саме в межах футбольних трансляцій 15-го сезону УПЛ, фінал якого — 4 червня. 

«Ми неабияк вражені активністю і футбольних фанів, і всіх, хто доєднався до збору. Спільними зусиллями нам вдасться забезпечити наших захисників і захисниць 5-ма автомобілями, де буде все необхідне для комфортної та результативної роботи нашої аеророзвідки. Все для Перемоги!», — коментують ініціатори проєкту «Ліга Аеророзвідки».

Небайдужі здійснювали донати на спеціальну Банку Фонду «Пункти управління БпЛА» через QR-код, що був розміщений під час футбольних поєдинків, які транслювались на ресурсах 1+1 media. Також доєднувались до збору й поза матчами через спеціальний проєктний рахунок Фонду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У «Сніданку з 1+1» стартувала тематична рубрика «Плюсуй українську»

Додатково спортивні редакції медіагрупи — «ПРОФУТБОЛ Digital» та FootballHub — у соціальних мережах запустили розіграш календарів «Повернись живим» з підписами футболістів ФК «Динамо» Київ. Згідно плану, організатори розіграшу повинні оголосити переможців наприкінці футбольного сезону, проте отримані кошти будуть передані вже на інший проєкт, до якого дотичні і «Повернись живим», і 1+1 media — кампанію «Нам тут жити». Її мета — зібрати 175 мільйонів гривень на забезпечення транспортом і всім необхідним для розмінування обладнанням та майном 146 інженерно-саперних груп у складі Сил підтримки ЗСУ. Ініціатори проєкту — Київстар та фонд «Повернись живим», партнером ініціативи стала група 1+1 media. У межах збору можна оформити підписку на щомісячний донат або зробити індивідуальний внесок на сайті ініціативи.  

 

Новини по темі