Ім’я новонародженого сина Бабкіних вас здивує

Сергій та Сніжана Бабкіни розповіли, як назвали третього сина - зіркове життя - 1+1
Фото: jetsetter.ua

Зіркове поповнення!

Поділитися:

Учора, 18 червня, у сім’ї музиканта Сергія Бабкіна сталося поповнення — дружина подарувала йому ще одного сина. А сьогодні щасливі батьки вже встигли розсекретити ім’я малюка. Подружжя назвало хлопчика на честь біблійного чудотворця – Єлисеєм.

Сніжана Бабкіна розповідає, що знала, як назве третього сина ще задовго до його народження. Маленький Єлисей наснився майбутній мамі уві сні.

«Чотири роки тому мені наснився сон, що я плаваю. Вода дуже-дуже чиста і глибока. Нереальний спогад. Пливу, але не розумію, куди. З якого боку берег  не знаю. І раптом із дна починають підніматися бульбашки повітря. Здається, це якесь морське чудовисько, кит або скат. Я пильно дивлюся вниз, але глибина нереальна, дна зовсім не видно. Намагаюся поплисти, але не виходить, стою на місці. І тут виринає з води хлопчик, вже дорослий, років 8-9, такий весь білий-білий, і брови білі, і волосся, як ангел. А я і запитую: "Хто ти?". А він каже мені: "Я – твій". Питаю його: "Як тебе звати?". Він мені відповідає: "Єлисей". Я прокинулася і сказала: "У нас народиться син Єлисей"», – розповіла Сніжана КП в Україні.

Фото: kp.ua

Нагадаємо, що зіркове подружжя вже виховує двох дітей – старшого сина Артура та молодшу доньку Веселину. Тож Сергій Бабкін може з впевненістю сказати, що знає про пологи все.

«Він із самого початку мав намір народжувати зі мною. По-перше, я не змушувала і його запитувала. Він відповідав: "А як інакше!". По-друге, вважаю, що це не тільки жіноча справа. Кожен чоловік повинен бути присутнім на пологах. Погано йому, знепритомніє він – все це мене не цікавить. У мене чітка позиція, що для міцності родини народжувати разом дуже важливо. Це дуже велика підтримка та допомога жінці, навіть якщо чоловік сидить у куточку», – поділилася Сніжана.

Більше про поповнення в сім’ї Сергія та Сніжани Бабкіних дізнайся у відео:

ЧИТАЙ ТАКОЖ інші матеріали про Сергія та Сніжану Бабкіних:

  1. Сергій та Сніжана Бабкіни стали батьками втретє
  2. Бабкін та його вагітна дружина знялися оголеними у новій фотосесії
  3. Сергій Бабкін показав пікантне фото вагітної дружини в білизні
Новини по темі