Меган Маркл здійснила перший офіційний вихід після декрету

Меган Маркл вперше офіційно вийшла в світ після декрету | Королівська родина | 1+1
GettyImages

Її образ був стриманим, але зі смаком.

Поділитися:

Декретна відпустка 38-річної Меган Маркл позаду. Після короткого візиту до США молода мама повернулася не лише до Великої Британії, а й до своїх прямих обов’язків. Учора герцогиня відвідала перший офіційний захід після тривалого відпочинку — презентацію власної капсульної колекції одягу Smart Works для ділових жінок. 

Звісно, з такого приводу Меган Маркл і сама вдягнулася в стильні та лаконічні речі своєї дебютної лінійки. Образ герцогині виявився доволі класичним — біла сорочка, чорні брюки та карамельні човники Jimmy Choo. До речі, дуже схожі туфлі того ж дня обрала індійська красуня Пріянка Чопра

Із аксесуарів на дружині принца Гаррі був лише тонкий шкіряний пояс, а з прикрас — сет браслетів та мінімалістичні сережки. 

У своїй промові Меган Маркл подякувала брендам Marks & Spencer, John Lewis, Jigsaw, які долучилися до створення колекції, а також своїй подружці, дизайнерці Міші Нону.

Герцогиня Сассекська підкреслила, що першочергова мета створення капсули — допомога безробітним жінкам. Частина коштів від продажу речей буде направлена до благодійної організації Smart Works, яка сприятиме їхньому працевлаштуванню.

Нагадаємо, що попри такі добрі наміри, нещодавно Меган Маркл знову опинилася в центрі скандалу. Що трапилося, дізнаєшся з відео: 

Також читай інші новини про герцогиню Сассекську: 

1. Нова забаганка королеви: Меган Маркл більше не вдягне джинси

2. Колишні колеги влучно пожартували про Меган Маркл (відео)

3. У мережі обговорюють перше спільне фото Меган Маркл і Кейт Міддлтон

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter

Новини по темі