Молодик у листопаді 2022: гороскоп для всіх знаків зодіаку на Новий місяць від Анжели Перл

Новий місяць листопад 2022: гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл

Чого чекати всім знакам зодіаку у день Молодика 23 листопада?

Поділитися:

23 листопада починається новий місячний цикл за місячним календарем. Новий місяць несе свіжі енергії і це дуже хороший період для планування майбутніх справ, для творчості, але є і ряд пересторог, що не можна робити у день Нового місяця.

Чого чекати всім знакам зодіаку на Новий місяць у листопаді та що у їх житті змінить саме цей Молодик? Гороскоп для знаків зодіаку на Новий місяць у листопаді 2022 від відомої астрологині Анжели Перл.

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Новий місяць в листопаді

Гороскоп на Молодик Овен

23 листопада Сонце і Місяць входять до 9-го будинку горокопа, буде Молодий місяць. Це початок чогось: поїздки, подорожі чи новий шлях пошуку себе у житті. Можливо зустріч із кимось, хто далеко. Отримання документів десь за кордоном.

Гороскоп на Молодик Тілець

23 листопада до 8-го будинку входять Сонце і Місяць і буде Молодий місяць. Вирішуватиметься серйозне фінансове питання чи угода. Також можливе заняття після 23 листопада. Можлива операція, трансформація. Зміни можуть бути пов'язані з емоціями, романтичними стосунками, сексом. Можливо, ви вперше підете до психотерапевта. 

Гороскоп на Молодик Близнюки

23 листопада Сонце входить до 7-го будинку, туди ж входить і Місяць і буде Молодик. Тема стосунків найважливіша для вас. В той самий час Юпітер - планета везіння, удачі та щастя - входить у ваш 10 будинок. А це будинок досягнень, ваших цілей, бажань, кар'єри та статусу. На вас чекає підвищення в кар'єрі, інший робочий статус. Або ж це може бути символ розлучення, мирних переговорів, важливих ситуацій, в яких потрібно домовитися. 

Гороскоп на Молодик Рак

 23 листопада Сонце і Місяць входять у 6 будинок, буде Молодий місяць. Воно вплине нові звички, нову роботу, новий режим. Добре розпочати займатися спортом. Можливо, ви почнете працювати вдома. Може сформуватись нова звичка. 

Гороскоп на Молодик Лев

23 листопада Сонце і Місяць входять до 5-го будинку гороскопу, буде Молодий місяць. Народжується нова енергія. Це ідеальний час для зачаття. Можливо новина про вагітність. Чи станеться щось, що принесе вам задоволення. 

Гороскоп на Молодик Діва

23 листопада в 4 будинок входять Сонце з Місяцем, буде Молодий місяць. Це символ чогось нового: нове місце проживання, нова ідея щодо переїзду, нова покупка для дому, нові умови орендодавця, рішення винаймати нову квартиру, осісти в новому місці, отримання нових документів на рахунок візи, громадянства. Вас також може чекати на романтичне знайомство.

Гороскоп на Молодик Терези

23 листопада Сонце і Місяць входять до 3-го будинку, там буде Молодий місяць. Ви подумаєте про нове місце проживання, почнете отримувати нові документи, права або підете вчитися. Можуть приїхати рідні здалеку. у вас буде багато енергії.

Гороскоп на Молодик Скорпіон

23 листопада Сонце та Місяць також заходять до 2-го будинку. Там буде Молодий місяць. Дане Молодик підніме питання фінансів, нової роботи, клієнтів, бізнесу, нових відносин до цінностей життя і не тільки. Запитання самооцінки, нових ідей, підписання нових контрактів. Зміниться щось глобально. але це залежатиме не від вас, а від обстановки у світі. 

Гороскоп на Молодик Стрілець

23 листопада Сонце та Місяць в 1 будинку і буде Молодик у знаку Стрільця. У вашому житті розпочнеться новий розділ: нові ідеї, новий імідж, нові документи.

Гороскоп на Молодик Козеріг

23 листопада Сонце і Місяць також заходять у 12-й дім. Там буде Молодик. Вам потрібно докласти зусиль, щоб завершити старі справи. 

Гороскоп на Молодик Водолій

23 листопада Сонце та Місяць також приєднаються до 11-го будинку, буде Молодий місяць. На вас чекають нові плани на майбутнє, у вас з'явиться нова мрія і ви побачите, які кроки вам необхідно зробити. У вас розширяться горизонти. Ви можете розпочати роботу онлайн, в Інтернеті. 

Гороскоп на Молодик Риби

 23 листопада Сонце і Місяць також заходять у 10-й дім. Там відбувається Молодик, завдяки чому ваша роль у соціумі може кардинально змінитися. Потрібно лише зробити крок назустріч новому. Порушаться питання кар'єри, особистого життя, шлюбу та популярності. 

Новини по темі