Прем'єра нових сезонів Світу навиворіт й Міняю жінку: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Програма 1+1

Дізнайтеся, що показуватиме телеканал 1+1 найближчим часом.

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на 1+1 цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

«Величне століття. Нова володарка», з понеділка по п'ятницю о 17:15

Кесем починає підозрювати, що Халіме у змові з Софіє Султан. Мехмед Герай вдруге навідується до Фахріє, щоб дізнатися, чи залишилися у неї почуття до нього. Крім того, йому вдається врятувати свого брата. Як розвиватимуться події далі - дивіться у нових серіях серіалу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-6 історичних місць, де знімали серіал Величне століття. Нова володарка

«Дві матері», з понеділка по четвер о 20:30

Поліна розповіла Костянтину, що бачила Зою із Андрієм. Костя повідомив про це сестрі, тоді Галина усвідомила, що треба «вправити мозок» доньці. Коли Зоя приїздить до ресторану, то зустрічає Лідію. Зоя вимагає 1 мільйон доларів, і тоді вона залишить Завадських у спокої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка серіалу Дві матері розповіла про зйомки у найскладнішому епізоді стрічки

«Міняю жінку», у понеділок о 21:30

Вперше у новому сезоні – принципово бездітне подружжя, мусульмани, блогери, нетрадиційна пара та інші надзвичайні родини. Не пропустіть найнеординарніший сезон шоу Міняю жінку вже 29 жовтня о 21:45 на телеканалі 1+1.

«Модель XL», у вівторок о 21:30

У тиждень спокусливих випробувань у моделей здадуть нерви. Кому вдасться опанувати себе та розкрити свою сексуальність, а хто вже готовий поїхати додому – дізнайтесь вже у вівторок о 21:30 на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андре Тан: 10 фактів про відомого дизайнера, які ви не знали

«Світ навиворіт», у середу о 21:30

Мандрівник Дмитро Комаров повертається, щоб відкрити вам Бразилію. У новому сезоні Світу навиворіт буде дико весело та страшенно небезпечно! Не пропустіть нові серії тревел-шоу вже у середу о 21:30 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пригоди Дмитра Комарова та «Рабині Ізаури» в Україні

«Танці з зірками», у неділю о 21:00

У минулому ефірі кожна пара показала особливий номер, обмінявшись партнерами. У новому випуску танцювального шоу на вас чекає ще більше пристрастей, інтриг та яскравих постановок на паркеті. Не пропустіть неймовірне шоу й голосуйте за своїх фаворитів у новому ефірі Танців з зірками вже у неділю о 21:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леся Нікітюк підкорилася Владу Ямі (відео)

Новини по темі