Що принесе Металевий Щурик кожному знаку зодіаку у 2020 році

Рік Білого Металевого Щура: Гороскоп на 2020 рік для кожного знаку зодіаку.
Фото: pexels.com

Заглянь у недалеке майбутнє.

Поділитися:

Найближчі 12 місяців будуть незабутніми – і для такого передбачення не обов’язково читати гороскоп. Втім, якщо хочеш дізнатися більше, поцікався зоряними планами. Вони вже готують для кожного представника зодіакального кола безліч сюрпризів. Кохання й удачу, чи нові випробування та безцінний досвід? Не гай часу – дізнавайся вже зараз!

Овен

Перспективний рік для тих, хто не боятиметься приймати швидкі рішення. Кар’єрний ріст, якого давно чекаєш, нарешті стане реальністю. Наприкінці року ти не натішишся фінансовою стабільністю, але обережно – надлишкове працелюбство може спровокувати безсоння.

Щодо стосунків, доведеться попрацювати над своєю прямолінійністю. Овни, будьте хитрішими, а не нахабнішими – і тоді чиєсь серце точно відтане. Можливо, навіть раніше, аніж прийде весна.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Сезон Овна: Чому варто повчитись у представників цього знаку

Телець

Представники цього знака не потоваришують із поспіхом. Тільки виваженість, гармонійність та спокій допоможуть прийняти доленосні рішення. А за терпіння і мудрість осінь принесе винагороду – чимала сума прибутків не за горами.

Хоча на фоні гарячого кохання, яке пророкують Тельцям, вони можуть не помітити тимчасові фінансові труднощі. 

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Сезон Тельця: Чому варто повчитись у представників цього знаку

Близнята

Їхній девіз у новому році – розвиток та завищені очікування. Вимоги та розтрати, до слова, здатні завести Близнят у фінансовий тупик. Очікувати на гроші, які впадуть із неба, цього разу не варто – шукай справу всього життя. От побачиш – наполегливість не залишиться непоміченою (і це стосується не лише роботи). Зізнайся у почуттях людині, яка давно подобається. Хочеш романтики? Влаштуй романтику!  

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Сезон Близнят: Чому варто повчитись у представників цього знаку

Раки

Вже з січня Раки рватимуться до «бою» за успіх в усіх сферах. Так, борги анулюються, у стосунках настане цілковите взаєморозуміння, а самопочуття коливатиметься від хорошого до прекрасного.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Сезон Раків: Чому варто повчитись у представників цього знаку

Лев

Проблеми? Це точно не для Левів! Ти нарешті здійсниш покупку, про яку давно мріяв – відкладати на 2021 не доведеться. Зміни стануться й на території любові – загостриться чуттєвість та ніжність. Але остерігайтесь третьої людини у стосунках – вий самі знаєте, як краще.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Сезон Лева: Чому варто повчитись у представників цього знаку

Діва

Проявить себе з неочікуваного боку. Повільність та практичність замінить різкість та зухвалість. Звісно, це сподобається не всім. Точніше, майже нікому. Проте такий переворот світогляду позитивно вплине на здійснення усіх планів. Боятися вигорання у будь-якій сфері приводів немає – Діви знають, що в обіймах коханої людини їх завжди зрозуміють, приймуть і надихнуть.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Сезон Діви: Чому варто повчитись у представників цього знаку

Терези

2020-й виявиться неочікувано комфортним, але доведеться подорослішати… Так, Терезам непросто брати на себе відповідальність за все, що з ними коїться. Хочеться звинуватити долю й обставини. Втім, зорі натякають – зверни увагу на спілкування з рідними й впусти нові знайомства. Звісно, від кохання не втечеш, але якщо його ігнорувати, воно може трохи образитись.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Сезон Терезів: Чому варто повчитись у представників цього знаку

Скорпіон

Відчуваєш? Це подих ще більшої незалежності та свободи, яким просякнутий увесь наступний рік. Небесні світила бачили, які Скорпіони старанні – прийшов час винагороди. В усіх сферах неабияк щаститиме, тож готуйся до здійснення навіть давніх бажань.  

Та розслаблятися рано – саморозвиток не буде зайвим. Знайди нові курси або цікаву книгу, ба більше, не забудь почути й себе. Припини сприймати партнера як потенційну загрозу й відкрийся – кохана людина тебе зрозуміє.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Сезон Скорпіона: Чому варто повчитися у представників цього знаку

Стрілець

Викинь зі свого життя непотріб, який не приносить задоволення. Або віддай. Словом, звільни простір для нового і здивуєшся, як все складається краще, аніж очікувалось. Стрільці підготували безліч стріл, аби влучати в цілі – головне правильно організувати тайм-менеджмент, навчитися казати «ні», розставити пріоритети й зізнатися собі в тому, чого дійсно хочеш.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Сезон Стрільців: Чому варто повчитися у представників цього знаку

Козоріг

Білий Металевий Щур знає, як сильно Козороги стомилися від усієї метушні та поспіху. Тому подарує можливість нарешті перевести подих і відпочити. Це не гарантує того, що хаос повністю зникне, але Козороги зможуть сприймати його з позитивом. Окрім того, невизначеність у коханні також їх покине. І навіть той, хто зневірився у щирих почуттях, впустить у серце людину, з якою пізнає щастя.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Сезон Козорогів: Чому варто повчитися у представників цього знаку

Водолій

Тратити свою енергію варто розумно. Якщо кожен день немов свято – радій. Якщо схожий на випробування – роби все, що можливо. Нерви тут зайві, просто звикни до того, що з кожним роком ритми стають дедалі швидшими. Але у 2020-му для Водоліїв це не буде проблемою – вони опанують мистецтво «жити моментом»  і будуть втішені тим, що мають зараз.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Сезон Водоліїв: Чому варто повчитись у представників цього знаку

Риби

Дорога до змін та нових ідей знову відкрита – експериментуй! Загалом, рік виявиться позитивним… Хоча, знаючи натуру Риб, це не дивно. А думка, що фінанси пливуть до тебе, немов за течією, переслідуватимуть увесь 2020 рік.

Завжди делікатним Рибам зорі радять щиро запитувати про почуття  та озвучувати свої плани на майбутнє. Можливо, у тебе і партнера вони абсолютно різні.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Сезон Риб: Чому варто повчитись у представників цього знаку

Джерело гіфок: giphy.com

А поки до Нового року ще є деякий час, потурбуйся про ідеальні подарунки для найрідніших. Ми тобі в цьому допоможемо! Переходь за посиланням і дізнавайся, що подарувати коханій людині, батькам, родичам, друзям та малечі.

Ще більше новорічних ідей читай у наших матеріалах:

Новини по темі