Микита Вакулюк: Мрію про міцну сім'ю та дітей

Школа
Алекс зі Школи - актор Микита Вакулюк: Мрію мати дітей та міцну сім'ю

Актор серіалу Школа розповів про своє особисте життя та стосунки.

Поділитися:

Вже зовсім скоро глядачі 1+1 побачать новий сезон серіалу Школа. Розкажіть про свого героя. Чи зміниться він? Чого чекати від Алекса у нових серіях?

Доброго дня. Час плине, я змінююсь і Алекс – разом зі мною. В нових серіях глядачі побачать, як Алекс змінює своє відношення до життя – від жертви обставин, як то було раніше, до чоловіка, який рішуче бере під контроль своє життя.

Як пройшов Ваш 2018? Які здобутки та поразки Ви переживали у минулому році?

2018 для мене був дуже насиченим. За цей рік я спробував багато речей, про які мріяв, мабуть, все своє життя. Я став відомим актором в Україні, почав більше часу приділяти тому, чим мені подобається займатися і побудував міцний фундамент для подальшого розвитку в своїй діяльності. Поразки були, але, дяка Богу, – не значні.

На фото актор серіалу Школа Микита Вакулюк

Поділіться декількома планами на наступний рік?

 Планую трохи помандрувати, втілити в життя кілька власних творчих ідей та піднятись ще на декілька сходинок вище в особистому розвитку.

Розкажіть трохи, як доглядаєте за собою? Ви займаєтеся спортом?

Це велика тема. Спробую сказати про головне. В першу чергу слідкую за тим, що їм. Намагаюсь максимально уникати хімічних та шкідливих продуктів, мучного. Кожного дня їм свіжі салати з овочей та фрукти. Тренажерний зал намагаюсь відвідувати хоча б двічі на тиждень, але під час щільного графіку зйомок доводиться пропускати тренування.

На фото актор серіалу Школа Микита Вакулюк

Які стосунки з колегами по знімальному майданчику Школи?

Дуже дружні. Багато акторів знайшли собі справжніх друзів, а деякі – навіть кохання.

На фото актор серіалу Школа Микита Вакулюк

Розкажіть про знімальний процес. Можливо, згадаєте якість курйози під час зйомок?

Знімальний процес досить напружений, тому що за зміну необхідно відзняти дуже багато сцен. Але загалом це не заважає акторам і знімальній групі весь час жартувати та перебувати у гарному гуморі. Звичайно, курйози відбуваються майже кожного дня. 

Про що Ви мрієте?

Про те, що втілю у життя всі свої ідеї, про мандрівки, про міцну сім’ю та дітей.

На фото актор серіалу Школа Микита Вакулюк

Розкажіть трохи про своє дитинство. Ким мріяли стати, у якій сім’ї зростали, де народилися…?

Я з теплом згадую про своє дитинство. Я виріс в одному з мальовничих дворів Києва в районі метро Либідська. Тоді там не було велетенських торгівельних та бізнес-центрів. Ми завжди дуже активно і весело проводили час із друзями у дворі, знаходили собі пригоди, інколи навіть такі, що якби моя матуся про них дізналася, посивіла би набагато раніше. Я завжди був активним хлопцем, полюбляв спорт, велосипед, ролики і все таке інше. Мріяв про акторську та музичну кар’єру. З того часу нічого не змінилося.

На фото актор серіалу Школа Микита Вакулюк

Що побажаєте нашим читачам?

Любові в першу чергу. Бути в гармонії із собою та зі світом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Раніше мене ніхто не вважав красивим!»: секс-символ серіалу «Школа» Микита Вакулюк розповів, як змінилося його життя після успіху телепроекту

Новини по темі