Зірки Школи несподівано завітали до учнів на останній дзвоник

Школа
Зірки серіалу Школа завітали до учнів на останній дзвінок

Актори серіалу побували в одній зі шкіл Миколаєва.

Поділитися:

Сьогодні, у день останнього дзвоника, актори культового серіалу Школа 1+1 влаштували сюрприз учням міста Миколаєва. Напередодні виступу в рамках фан-туру вони несподівано завітали на урочисту лінійку однієї зі шкіл, щоб привітати школярів із завершенням навчального року.

Поява Яніни Андрєєвої, Олени Курти, Олександра Петренка, Ольги Шевченко, Марії Кондратенко та Христини Олексюк викликала в учнів бурхливі емоції. Вони не приховували здивування та гучно підтримували улюблених акторів оплесками.

Мрійте! Не зраджуйте своїм мріям ніколи! Довіряйте собі. Будьте щасливими та завжди обирайте сторону добра! – побажала школярам Олена Курта, яка зіграла в серіалі директорку школи.

Після привітань актори разом заспівали пісню Анни Трінчер Школа, яка стала справжнім гімном серед учнів. Юні прихильники підспівували разом із ними, робили численні селфі, брали автографи, а дехто навіть отримав у подарунок квитки на концерт Школи, який відбудеться в місті вже сьогодні.

На таку приємну несподіванку зірок надихнула шестикласниця, яка напередодні свята написала акторам на офіційній сторінці серіалу в Instagram. Дівчинка розповіла про свою давню мрію зустріти кумирів на останньому дзвонику.

Нагадаємо, після багатьох звернень від глядачів телеканал 1+1 вирішив продовжити фан-зустрічі культового серіалу Школа. В рамках останнього туру актори вже встигли завітати до Кременчука, Кривого Рогу, Запоріжжя, Білої Церкви, Умані та Херсону. Сьогодні зустріч відбудеться в Миколаєві. Наступними містами стануть Одеса, Житомир, Львів, Чернівці та Кам’янець-Подільський.

Кумири всіх школярів і тинейджерів України презентують інтерактивну виставу, у якій зможуть взяти участь і фанати. Вона присвячена підготовці героїв до шоу талантів. У ній багато інтриг і комічних ситуацій.Суддями для учасників стануть глядачі, які  зможуть оцінити кожну команду та голосуванням обрати переможця в змаганні між 11-А та 10-Б, а також між їхніми класними керівниками.

Придбати квитки на фан-зустріч можна тут.

Кількість місць обмежена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секс-символ серіалу Школа розповіла про свого бойфренда

Новини по темі