«Танці з зірками» 8 випуск онлайн – прямий ефір 13.10.2019

Танці з зірками
«Танці з зірками» 8 випуск онлайн – прямий ефір 13.10.2019

Дивись онлайн-трансляцію шоу «Танці з зірками» 13 жовтня на 1plus1.ua.

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 відбувся восьмий прямий ефір «Танців з зірками», темою якого стала «Битва за життя». Учасники демонстрували на паркеті лише танці бальної програми. А пари, які потрапили до зони ризику, боролися за шанс залишитися в проекті. Їм довелося продемонструвати танець, який став для них сюрпризом. Цього року вони не повторюватимуть номер, який перед цим танцюватимуть в ефірі, аби показати свою вправність та майстерність в інших видах хореографії. Рішення, хто з них пройде далі, приймали судді, оцінюючи технічну підготовку пари.

Сюрпризом для усіх стало повернення на проект видатного балетмейстра та Народного артиста України Григорія Чапкіса. Саме він був одним з членів журі «Танців з зірками» тринадцять років тому та давав настанови зірковим учасникам.

Ведучими балкону, які зустрічали зірок після виступів, стали шоумен Потап разом із своїм одинадцятирічним сином Андрієм, який в Instagram більш відомий як «Potapchiq». Разом зірковий батько з сином підтримували учасників та першими дізнавалися про оцінки суддів.

Першими на сцену вийшли Даніель Салем та Юлія Сахневич. Судді називають Даніеля головним претендентом на фінал серед чоловіків. Він станцював найскладніший парний бальний танець, який входить у латино-американську програму – ча-ча-ча. Пара отримала 37 балів. 

Після чоловічого пасодоблю минулого ефіру всі конкуренти в один голос обговорювали, що Володимир Остапчук отримав кращі оцінки, ніж Даніель Салем! Сьогодні Остапчук вперше виконав найвишуканіший бальний танець – віденський вальс. Кажуть, це улюблений танець Григорія Чапкіса! Володимир та Ілона отримали 35 балів. 

Серед дівчат перемогу пророкують Ксенії Мішиній. А ось її партнер Женя Кот два роки тому був у фіналі, але тоді його обігнала Могилевська. Чи зможе він цього разу перемогти? Побачимо! Пара станцювала джайв і отримала оцінку 35. 

Минулий ефір дуже змінив Олексія Яровенка. В ньому прокинулася жага до перемоги! Тому він вирішив підсунути конкурентам неприємний сюрприз та обрав лібер-танго, з яким два роки тому тріумфально повернулася Могилевська, а 12 років тому переміг президент. За нього Олексій та Олена отримали 34 бали. 

Вже протягом двох місяців конкуренти мріють відправити Михайла Кукуюка додому. Але голосування триває весь тиждень, і фанати Кукуюка не спали.  До того ж Міша не просто розтанцювався, а з кожним ефіром все більше відчуває себе бальником. І сьогодні він впевнений – румба створена для нього! За неї Михайло та Єлизавета отримали від суддів 25 балів. 

Анна Різатдінова чотири рази із семи ефірів була лідером турнірної таблиці. А це не лише крута заявка на перемогу, а й на те, що вдруге перемогти у нашому шоу може олімпійська призерка, як це зробила чемпіонка Ліля Підкопаєва 11 років тому. Сьогодні Анна зі своїм партнером Олександром Прохоровим станцювала самбу. Її оцінили в максимальних 40 балів. 

Ми знаємо, що Людмила Барбір перетанцює Кукуюка. А ось чи зможе вона перевершити результат своєї головної конкурентки Анни Різатдінової? Квікстеп – її шанс відігратися. За нього Людмила отримала 35 балів. 

Пара Вікторія Булітко та Дмитро Дікусар отримали титул – перші бунтарі на проекті. Віка звинувачує суддів в упередженності, а Діма підливає масла у вогонь і зриває зйомки щоденників. Пара станцювала фокстрот, і судді цього разу оцінили танець у 33 бали.

Минулого ефіру Олена Кравець опинилася в зоні ризику і якби не правила зміни партнерів, вона могла би вилетіти з проекту. У восьмому ефірі Олена та її партнер Максим Леонов виконали пасадобль. За нього танцівники отримали 38 балів. 

Зірки «Танців…» чекають на твою підтримку! Голосуй у додатку 1+1 video, щоб врятувати улюблену пару від вильоту. Один суперголос у додатку 1+1 video = 8 смс!

Більше найсвіжіших новин про учасників танцювального шоу читай на нашому сайті: 

1. Що Ксенія Мішина забороняє своєму сину

2. Ілона Гвоздьова у боді спокушає грайливим танцем (відео)

3. Олена Шоптенко стала брюнеткою

4. Катерина Кухар коронувала Володимира Остапчука

5. Смачний «кекс»: Людмила Барбір у боді відверто станцювала з Женею Котом

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі