"32 км. Найскладніше моє тренування на шляху до Бостона позаду", — Марічка Падалко про підготовку до Бостонського марафону

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
 Марічка Падалко пробігла 32 км в рамках підготовки до Бостонського марафону — 1+1

Ведуча готується до найвідомішоого найстарішого та найпрестижнішого марафонуву світі.

Поділитися:

Ведуча марафону «Єдині новини» від 1+1 та ТСН Марічка Падалко вперше в житті візьме участь у Бостонському марафоні. Цього року він пройде 17 квітня. Минулими вихідними вона пробігла 32 км у рамках підготовки до марафону. 

Марічка Падалко пробіжить Бостонський марафон заради допомоги із реабілітацією звільнених з полону українських військових. Телеведуча вже має реєстрацію, але не має стартового номера. Його призначать тільки, коли вона збере перші 5000 доларів благодійної допомоги.

Посилання на донат на офіційному сайті благодійної організації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марічка Падалко вперше пробіжить Бостонський марафон заради допомоги із реабілітацією звільнених з полону українських військових

"32 кілометри! Це, напевно, найдовша дистанція, яку я пробігла самостійно, не на офіційному старті, де облаштовані точки харчування, і є максимальна підтримка. Тільки на Оболонській набережній, на фініші, я жадібно випила пляшку солодкої води, розуміючи, що найскладніше моє тренування на шляху до Бостона позаду! Зазвичай кожен бігун-аматор за місяць до старту на 42 км має пробігти 30-35 км на тренуванні, щоб мати ще час відновитися і додати в день самого марафону. Саме після такого самостійного забігу з’являється впевненість, що зможеш пробігти повну дистанцію. Лишається місяць — і на підготовку, і на збір грошей. З моїм тренером, і з вашою підтримкою, я впевнена, що все вийде! Бігла я вчора, але так втомилася, що навіть сил не було про це написати. А тепер так приємно, що можеш писати і нічого не робити), бо маю на сьогодні саме таке завдання", — написала Марічка на своїй сторінці в соціальній мережі  Facebook. 

Марычка Падалко 1+1

Варто зазначити, що Марічка Падалко є активною прихильницею здорового способу життя, неодноразово брала участь у благодійних забігах та марафонах в Україні разом з чоловіком, який зараз боронить країну на фронті у лавах ЗСУ. 

 

Цього року Бостонський марафон пройде без участі росіян та білорусів. Один із найпрестижніших забігів на класичну дистанцію 42 км 195 м вдруге поспіль пройде без представників країн-агресорів.

Новини по темі