Нік Вуйчич у вересні безкоштовно виступить на Хрещатику

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Відомий оратор та мільйонер Нік Вуйчич у вересні безкоштовно виступить на Хрещатику
1plus1.ua

Восени до України завітає відомий спікер та виступить з надихаючою промовою.

Поділитися:

Нік Вуйчич, який народився без рук і ніг, – міжнародний мотиваційний спікер, мільйонер, бізнесмен, автор бестселерів, батько двох дітей – приїжджає в Україну з програмою «З Богом можливо все».

Не дивлячись на фізичні обмеження, Нік спритно набирає тексти на комп’ютері, грає в футбол, плаває, займається серфінгом, стрибає з парашутом, водить автомобіль. Продуктивності цієї людини можна тільки позаздрити:

- він керує некомерційною організацією «Життя без кінцівок», створеною для допомоги інвалідам;

- близько 250 разів на рік виступає зі сцени;

- написав кілька книжок, які миттєво стали бестселерами: «Життя без кордонів», «Нестримний», «Будь сильним»;

- знімається в кіно;

- стає героєм відомих ток-шоу;

 - виховує двох синів.

Нік – мільйонер і відомий оратор. Він упевнений, що став тим, ким є, тільки завдяки вірі в Бога. В 2012 році відбулося, здавалося б, неможливе – він одружився. Всі світові ЗМІ обговорювали цю подію і раділи разом з сім’єю Ніка. Зараз вони з дружиною виховують двох дітей.

Нік Вуйчич входить до десятки найвідоміших і найвпливовіших людей світу. Своїм надихаючим посланням він зумів допомогти мільйонам людей. Його люблять, знають та чекають в багатьох країнах, він зустрічається зі світовими лідерами та президентами.

Нік Вуйчич особливо полюбив Україну. За останні 2 роки він уже втретє приїде з візитом до нашої країни.

Нагадаємо, 25 вересня 2016 року Нік відвідав Київ. За 24 години перебування в столиці України він провів прес-конференцію, дав ексклюзивне інтерв’ю ведучій «ТСН. Особливе», куратору проекту «Переможці» Соломії Вітвіцькій. Остання подарувала дизайнерську вишиванку для Канае, дружини Ніка, познайомила його з героями АТО, які мають протези, та презентувала благодійний номер журналу «VIVA! Переможці» англійською мовою.

Окрім того, Нік Вуйчич був тоді головним гостем благодійного обіду з бізнесменами і політиками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про що розповів Нік Вуйчич в ексклюзивному інтерв’ю Соломії Вітвіцькій

Навіть мер Києва Володимир Кличко виклав у соцмережах своє фото з людиною-легендою. В Палаці Спорту відбувся грандіозний виступ Ніка перед 10 тисячами людей. Також він з’явився у прямому ефірі  ранкового шоу «Сніданок з 1+1», зустрівся з народними депутатами у Верховній Раді, а перед відльотом устиг відвідати поранених солдатів у воєнному шпиталі. Зустрітись із Ніком змогли герої мультимедійного проекту «Переможцi», які втратили кінцівки під час бойових дій на сході країни, але не втратили наснаги до життя. Всі ці події, зустрічі і спілкування з Ніком Вуйчичем змінили назавжди життя людей. Своїм прикладом він надихнув, підбадьорив та поділився надією на світле майбутнє.  

Осінній візит Ніка в Україну відрізнятиметься від усіх інших. 17 вересня о 18:30 відбудеться благодійний виступ Ніка на Хрещатику. Кожен бажаючий зможе абсолютно безкоштовно почути людину-легенду.

Цього разу Нік буде ділитись своїм головним секретом, що дозволяє йому жити без обмежень, розповідатиме, як бути сильним у тяжкі часи. Він знає секрет, як бути Переможцем, коли всі бачать тебе переможеним. Це – сила, віра себе, віра в Бога, в любов та мрію, яка всередині Ніка. Це те, що допомогло йому не зламатися, врятувало від життя у гнобленні й підняло до згаданих висот.

 Нік Вуйчич хоче надихнути й підбадьорити українців у цей нелегкий час війни та кризи. З центральної сцени Хрещатика о 18:30 буде пряма трансляція телеканалу «Надія» на 20 країн. Ми віримо, що це буде унікальна подія, і більше 500 000 людей зберуться на центральній площі Києва, де зможуть почути надихаюче послання Ніка.

Запрошуємо вас стати частиною цієї масштабної події для натхнення та емоційного оновлення нашої нації!

Організатори заходу: Комунікаційне агентство «Ключові стратегії».

Головний партнер: Мережа жіночих фітнес клубів ФітКьорвс.

У програмі – прес-конференція та виступ Ніка Вуйчича на Хрещатику.

Новини по темі