"Міс світу 2021" полька Кароліна Білявська підтримала Україну: зворушливі слова про українців та 7 тисяч запалених свічок

"Міс світу 2021" полька Кароліна Білявська підтримала Україну: зворушливі слова про українців та 7 тисяч запалених свічок
gettyimages.com

"Міс світу 2021" підтримала тих українців, які евакуювалися у Польщу.

Поділитися:

16 грудня у США відбувся конкурс "Міс Світу 2021", де перемогу здобула представниця Польщі – Кароліна Білявська. Це друга корона для польських красунь в історії конкурсу. Дівчина у своєму інстаграмі висловлювала слова підтримки українському народу та засуджувала російську агресію. Також Білявська на конкурсі багато говорила про війну в Україні та на інтерв'ю часто з'являлася із синьо-жовтою стрічкою.

Кароліна Білявська ФОТО: gettyimages.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польська академія наук висуває кандидатуру Сергія Жадана на Нобелівську премію з літератури: «Сьогодні він у своєму Харкові. І він бореться»

Кароліна Білявська ФОТО: gettyimages.com

Кароліна на своїй сторінці в інстаграм написала надихаючі слова підтримки українському народу та тим, хто знайшов свій прихисток у Польщі:

Наразі весь світ схвильований несправедливістю страждань України. Ми навіть не можемо уявити, що зараз відчувають ці люди. Тому ми робимо все можливе, щоб допомогти біженцям війни, які прибувають до Польщі. У перший день вторгнення наша нація негайно відреагувала та організувала все можливе, щоб подбати про всіх цих безневинних людей, які шукають безпеки. Я повинна визнати, що ніколи не була такою гордою тим, що є полячкою.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арнольд Шварцнеггер розповів всю правду про війну в Україні: «Українці борються за свою Батьківщину, а російське керівництво – заради завоювання»

Крім того, у фіналі "Міс Світу" у Пуерто-Рико запалили 7 тисяч свічок на підтримку України! На екранах показали звернення "Міс України-2016" Олександри Кучеренко із закликом молитися за нашу країну. 

Новини по темі