Пляжний двіж: Як відпочивають українські зірки

Як відпочивають українські зірки – добірка фото | Зіркове життя | 1+1
Фото: @kamenskux

Коли не вистачає сонця – лови його промені з яскравих світлин.

Поділитися:

Морський сезон у розпалі, тож українські зірки не гають часу й вирушають назустріч бризу й сонцю. Ми зібрали їхні найяскравіші світлини та найстильніші образи, що й тебе покличуть на пляж. Дивись фото і надихайся літнім настроєм!

Надя Дорофєєва і Володимир Дантес

Тренерка «Голосу. Діти» Надя Дорофєєва разом з чоловіком Дантесом вирушили до мальовничої Італії. Закохані насолоджуються активним відпочинком на яхті та затишними прогулянками місцевими вулицями.

Фото та відео: @nadyadorofeeva

Катя Осадча і Юрій Горбунов

Нещодавно зіркова пара провела романтичні вихідні в Амстердамі, після чого вирушила на спекотне узбережжя Туреччини. Сонце й релакс – рецепт вдалого відпочинку біля моря. Та Осадча й Горбунов встигають і на велосипедах кататися, й асани виконувати, і стильні луки приміряти!

Фото: @kosadcha, @gorbunovyuriy

Наталія Могилевська

Днями співачка Наталія Могилевська відсвяткувала 44-й день народження. З цієї нагоди зірка також вирушила на турецьке узбережжя – і демонструє підписникам підтягнуту фігуру в купальнику. Компанію Наталії вже не вперше склав хореограф Ігор Яременко – тож публіка запідозрила їх у романі. Та сама співачка чуток не підтверджує – натомість ділиться приємними враженнями від відпочинку.

Фото: @nataliya_mogilevskaya

Олена Шоптенко

Вперше за два роки хореографиня Олена Шоптенко вирушила в омріяну відпустку. Танцівниця вражає прихильників яскравими світлинами в купальнику – на них вона демонструє досконалу форму, якій можна позаздрити. Але ж лише рік тому Олена народила первістка – сина Олексія.

Фото: @alena_shoptenko

Слава Камінська

Після розлучення Слава Камінська на повну насолоджується життям. Своє 35-річчя співачка відсвяткувала гучною вечіркою, а тепер – ніжиться на пляжах Греції. І як завжди, Слава не відпускає погляд своїми спокусливими формами.

Фото: @babaslavka

Настя Каменських і Потап

Новоспечене подружжя Потап і Настя не втомлюються відпочивати. Після романтичних канікул у Празі пара вирішила відвідати Італію – другу батьківщину Насті. Закохані пройшлися під парусом і насолоджуються мальовничими італійськими пейзажами. А компанію їм склали близькі друзі – тренер «Голосу. Діти» Позитив та його дружина.

Фото: @kamenskux

Упродовж літа чимало українських красунь демонстрували звабливі пляжні образи. Кому з них віддаси титул королеви пляжу? Голосуй за посиланням.

Більше натхненних літніх добірок знайдеш на нашому сайті:

1. Обговорювали всі: Найгучніші світські події липня

2. 5 легендарних образів у кіно, які ти захочеш повторити

3. ТОП-7 вишуканих весільних суконь, у яких сяяли зіркові наречені

Новини по темі