Хіп-хоп від Різатдінової та Кравець в образі Мері Поппінс: Чим здивує дев’ятий ефір «Танців з зірками»

Танці з зірками
Хіп-хоп від Анни Різатдінової та Олена Кравець в образі Мері Поппінс: Чим здивує дев’ятий ефір «Танців з зірками» | 1+1

Дізнайся, що готує дитячий ефір танцювального шоу.

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться дев’ятий прямий ефір «Танців з зірками», що стане дитячим. Так, зіркові пари вийдуть на паркет разом із маленькими, проте дуже талановитими танцівниками країни. Також учасники пригадають, якими були в дитинстві та поділяться з глядачами особистими історіями. Судити їхні виступи буде оновлений склад журі: до Катерини Кухар, Влада Ями та Франсіско Гомеса долучився видатний балетмейстер та Народний артист України, 89-річний Григорій Чапкіс, який відтепер буде постійним суддею проекту.

Цієї неділі ведучим балкону стане гуморист, учасник першого сезону оновлених «Танців з зірками» Юрій Ткач. А також на шоу повернеться мультиартист MONATIK – він виконає свій хіт «Каждый раз». Спеціально заради виступу на «Танцях з зірками» він повернувся в Україну зі світового турне.

Конкуренція цього ефіру набиратиме шалених обертів, а втілювати зворушливі історії на паркеті парам допомагатимуть діти. Акторка студії «Квартал 95» Олена Кравець відтворить образ легендарної Мері Поппінс та продемонструє запальний квікстеп. Вона хоче довести, що гідна фіналу. Демонструватиме цей стиль танцю і найсексуальніша пара проекту – Даніель Салем та Юлія Сахневич, які нагадають всім, що наближається Різдво, сповнене див та здійснення мрій.

Володимир Остапчук, головний конкурент Даніеля на паркеті, під хіт Тіми Білоруських «Незабудка» станцює джайв. Це буде справжній батл поколінь, адже дитяча та доросла пара вирушать на паралельні побачення. Акторка Ксенія Мішина та Женя Кот виконають ніжний вальс, який учасниця присвятить своєму синові. Ксенія втілить на паркеті свою історію життя, коли чоловік, батько її дитини, пішов із родини, та за допомогою танцю розкаже про важливість сімейних цінностей.

Пара Вікторія Булітко та Дмитро Дікусар спробують своїм бунтарським ча-ча-ча під хіт Pink Floyd Another Brick In The Wall довести суддям, що варті вищих оцінок. Зростає напруга і в парі Олексія Яровенка та Олени Шоптенко. Вони станцюють контемпорарі про те, як дитина здатна повернути любов у родину. Своїм виступом актор хоче переконати всіх конкурентів, що він вартий участі в цьому шоу.

Олімпійська призерка Анна Різатдінова з Олександром Прохоровим відійдуть від звичного амплуа та продемонструють хіп-хоп під трек MONATIKа Love It ритм. А її конкурентка, ведуча «Сніданку з 1+1» Людмила Барбір з партнером Дімою Жуком покажуть ефектну самбу та перевтіляться в багатодітну мексиканську пару, яка в танці справляється з усіма складнощами життя.

Нагадаємо, що тепер пари, які потраплять до зони ризику, боротимуться за шанс залишитися в проекті. Їм доведеться виконати танець, який стане для них сюрпризом. Рішення, хто з учасників пройде далі, прийматимуть судді.

Не пропусти запальні виступи зіркових пар уже 20 жовтня о 21:00 на каналі 1+1.

Придбати квитки на генеральні репетиції та прямі ефіри можна за посиланням. А також стеж за сторінками проекту у Facebook, Instagram та на сайті.

Найцікавіші новини про учасників та суддів шоу:

1. Женя Кот із красунею-дружиною поділилися солодкими знімками

2. Катерина Кухар у мультяшному купальнику ніжиться в променях сонця (фото)

3. Аж Чапкіс встав: Різатдінова вразила запальною самбою

4. Олена Кравець потролила свою участь у «Танцях з зірками»

5. Потап і Кухар вразили чуттєвим виступом у прямому ефірі «Танців з зірками»

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі