Ефективно та сексуально: Чому варто записатись на pole dance

Ефективно та сексуально: Чому варто записатись на pole dance | 1+1
Фото: Getty Images

Найкрасивіший спосіб привести тіло у форму.

Поділитися:

Pole dance, або танці на пілоні – ультрапопулярний вид тренування. Він дозволяє швидко досягти стрункості та рельєфних м’язів, і водночас – це дуже красиво.

Часто його ототожнюють зі стриптизом. Та насправді їх об’єднує хіба що наявність пілону. Pole dance – це радше спорт, при чому досить складний. Він здатен у найкоротші терміни привести твоє тіло у форму.

Та не бійся, що пілон тобі не під силу. Будь-який навчальний курс розрахований так, аби поступово привчити тебе до високих навантажень. Новачки не беруться одразу до складних трюків, а вивчають танцювальні па біля пілона. А після належної підготовки вже можна виконувати вправи на самій стійці.

Фото: Getty Images

Із заняттями на пілоні ти швидко помітиш зміни у своїй фігурі. Та не менше вони впливають і на моральне здоров’я. До твоєї уваги топ-5 причин, чому варто записатись на пілон просто зараз.

Найкращий фітнес

Pole dance – універсальний вид фітнесу. Він поєднує силове тренування, кардіонавантаження та стретчинг, а отже – забезпечує струнку фігуру, надає м’язам тонусу та робить тіло гнучкішим. І що важливо – він анітрохи не нудний!

Фото: Getty Images

Грація і пластика

Заняття на пілоні забезпечують красиву поставу та додають рухам легкості. Як результат – ти вражатимеш граційною ходою.

Бувайте, комплекси!

Мабуть, жоден вид тренування не дарує такої впевненості в собі, як pole dance. До того ж він знімає стрес та долає сезонну хандру. Восени особливо актуально!

Фото: Getty Images

Еластична шкіра

Танці на пілоні – класне кардіо, вони швидко розганяють кровообіг та метаболізм. Тож завдяки заняттям ти не лише втрачатимеш кілограми, а й набудеш підтягнуту рівну шкіру.

Ти сама сексуальність

Мало того, що pole dance забезпечує струнке тіло та впевненість, він ще й розкриває жіночу сексуальність.

Більше корисних порад щодо спорту дізнавайся за посиланнями:

1. Що буде з тілом, якщо щодня стрибати зі скакалкою

2. Як отримувати насолоду від бігу: 5 дієвих порад

3. Що стретчинг зробить із твоїм тілом: 5 несподіваних фактів

4. Качаємо руки лежачи: Знадобиться всього одна вправа

5. Хочеш худнути швидше? Спробуй інтервальні тренування

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі